Haberler

Karısıyla yasak aşk yaşayan genci boş bir araziye kadar kovalayıp öldürdü

Güncelleme:

Konya'da eşinin başkasıyla ilişkisi olduğunu ve eve erken döndüğü bir gün eşini ve eşinin sevgilisini evde bastığını iddia eden Suriyeli şahıs, karısının ilişki yaşadığı genci boş bir araziye kadar kovalayıp boğazından bıçaklayarak öldürdü. Suriye'ye kaçmaya çalışırken yakalanan şahıs adliyeye götürüldüğü sırada gazetecilere olayla ilgili "İçim rahatladı" dedi.

Dün saat 13.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, arazide bir kişinin ölü olarak yattığı ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden polis ekipleri, boğazı ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan şahsın Abdullah Mansur El Kaddas (24) olduğunu belirledi.

EŞİNİN BAŞKASIYLA FOTOĞRAFLARINI BULMUŞ

Olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri, olayın şüphelisinin Kusay El Yasin (28) olduğunu ve öldürdüğü Abdullah Mansur El Kaddas'ın telefonunda eşinin fotoğraflarını ve mesajlaşmalarını yakaladıktan sonra Kaddas ve eşini yüzleştirdiği öğrenildi.

Karısıyla yasak aşk yaşayan genci boş bir araziye kadar kovalayıp öldürdü

ARAZİYE KADAR KOVALAYIP ÖLDÜRMÜŞ

Ardından çıkan tartışmada, Yasin'in Kaddas'ı kovalayarak arazide öldürdüğü belirlendi. Eşi, yengesi ve yengesinin çocuğunu da alarak Suriye'ye gitmeye çalıştığı öğrenilen şüpheli Kusay El Yasin, Hatay Reyhanlı yolunda Belen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından otomobili durdurularak yakalandı.

"EŞİMDEN ZATEN ŞÜPHELENİYORDUM"

Konya'ya getirilerek Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından sorgulanan şahıs emniyetteki ifadesinde, "Eşimden zaten şüpheleniyordum. Olay günü eve biraz erken gidince ikisini de evde bastım. Bıçakla kovaladıktan sonra arazide yakalayıp öldürdüm" dediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıs, adliyeye götürüldüğü sırada gazetecilere, "İçim rahatladı" dedi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Suriye Konya İçim Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500

Yorumlar (7)

Adem Şahin:

Burası Suriye mi arkadaş..bukadar Suriyelinin Türkiye nin her köşesinde ne işi var.bir an önce hepsi ülkesine gönderilmeli

296
48
yanıtYanıtla
Aslı Sümer:

Vatanınız icin bu savunmayi yapsaydınız da ülkemizi kirletmeseydiniz

272
46
yanıtYanıtla
bekir yapici:

yasli hasta engelli kadin ve cocuk yardima muhtac mültecilere yardim etmek insanlik ve dinimizin geregidir ama kafelerde nargile tüttüren plajlarda sokaklarda kadinlarimiza sarkan kazik gibi genc bekar kendi ülkesine faydasi olmayan bu herifleri ülkemize doldurmak neyin kafasi avrupali afkanlari kabul etmiyor suriyelinin tahsil ve meslegi olani yabanci dil bileni hristiyanlarini seciyor geri kalanlari hafifte olsa suc isliyeni yapilan anlasmalar geregi aynen bize geri postaliyor

149
17
yanıtYanıtla
Abdurrahman Atalay:

Vay arkadas gün geçmiyor ki bir vaka ile karsilasmayalim

9
1
yanıtYanıtla
Hakan Mert:

Karın a niçin bir şey yapmadın

2
0
yanıtYanıtla
mehmet yılmaz:

Karı hataydan suriyeye topuk.... Ancak polis Hatay'da yakalamış... Gitse orada da yapardı...

yanıt1
yanıt0
Umut Bogoçlu:

Bunlar burda suç işlemeye devam etsin bizde cezaevinde onlara bakalım

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title