Haberler

Mide bulandıran iddia: 3 yaşındaki çocuk cinsel istismar sonucu öldü

Güncelleme:

Çorum'da 3 yaşındaki erkek çocuğunun cinsel istismar sonucu öldüğü iddiasıyla ilgili çocuğun annesi ve erkek arkadaşı tutuklandı. Kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye getirilen küçük çocuğun fiili livataya maruz kalmış olabileceği şüphesi üzerine adli soruşturma başlatıldı.

Kalp rahatsızlığı gerekçesiyle götürüldüğü hastanede yaşamını yitiren 3 yaşındaki erkek çocuğun cinsel istismara uğradığı belirlendi. Olayla ilgili gözaltına alınan çocuğun annesi Z.B.Y. ve birlikte yaşadığı erkek arkadaşı B.Ç., 'Nitelikli kasten adam öldürme ve ölümle neticelenen çocuğa karşı cinsel istismar' suçlarından tutuklandı.

Çorum Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca, yaptığı yazılı açıklamada, dün 3 yaşındaki bir erkek çocuğun kalp rahatsızlığı gerekçesiyle annesi Z.B.A. ile annesinin birlikte yaşadığı B.Ç. tarafından sağ olarak Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildiğini belirtti.

İSTİSMAR ŞÜPHESİ ÜZERİNE SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Hastanede yapılan tıbbi müdahale esnasında sağlık görevlilerince çocuğun fiili livataya maruz kalmış olabileceği şüphesi üzerine adli soruşturma başlatıldığını aktaran Ağca, şöyle devam etti: "Hastaneye getirilen erkek çocuğun yapılan müdahalelere rağmen ölmesi üzerine şüphelilere yönelik gözaltı, arama ve el koyma ile dijital materyaller üzerinde inceleme ve moleküler genetik inceleme yönünde koruma tedbirlerine başvurulmuştur. Şüpheliler, İl Emniyet Müdürlüğünde ifadelerinin alınmasına müteakip Cumhuriyet Başsavcılığımıza sevk edilmiştir. Her iki şüpheli üzerlerine atılı 'Nitelikli kasten öldürme ve ölümle neticelenen çocuğa karşı cinsel istismar' suçlarından tutuklanmaları talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilmiştir."

Ahmet Fatih Ağca, adli soruşturmanın her türlü ihtimal gözetilerek sürdürüldüğünü de kaydetti.

ANNE VE ERKEK ARKADAŞI TUTUKLANDI

Sulh ceza hakimliğinde ifadesi alınan anne ve erkek arkadaşı "Nitelikli kasten öldürme ve ölümle neticelenen çocuğa karşı cinsel istismar" iddiasıyla tutuklandı. Zanlıların adliye çıkışı ve hastanedeki işlemleri sürecinde geniş güvenlik önlemleri alındığı görüldü.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

Ahmet Fatih Cumhuriyet Çorum 3. Sayfa Haberler

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi 38,78 lira, enflasyon beklentisi ise 43,64 lira oldu

Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi 38,78 lira, enflasyon beklentisi ise 43,64 lira oldu

Eurovision birincisinden Bahçeli'yi küplere bindirecek Türkiye mesajı

Eurovision birincisinden Bahçeli'yi küplere bindirecek Türkiye mesajı

Ali Koç mu Aziz Yıldırım mı? Acun Ilıcalı da safını belli etti

Ali Koç mu Aziz Yıldırım mı? Acun Ilıcalı da safını belli etti

500

Yorumlar (74)

Hasret Toprak:

Bize corona az, biz her felaketi haketmiyormuyuz? ??

60
6
yanıtYanıtla
ZEBERCET:

nasıl olsa bizi avrupa birliğine almazlar idam gelsin artık. . .

44
7
yanıtYanıtla
SerhAN:

Müslüman ülkeyiz hesapta yapılanlara bak cocuga tecavuze idam getirilmeli . . . midem bulanıyor artık ülkemden insanımız cok bozuldu . . pislik dolu

37
8
yanıtYanıtla
TC li vatansever:

Şimdi sadece bir an için düşünün eğer şeriat olsaydı bundan sonra aynı suçu işleme ihtimali olanlar acaba dermiydi ; sonuçta UCUNDA İDAM MI VAR lan diyenlerin suç işlediği memleketteyiz. ( Özellikle belirteyim aşırı dinci değilim sadece adaletin daha sert işlemesi ve cezaların daha ağır olması gerektiğinin anlatmak istedim o kadar)

28
8
yanıtYanıtla
HAZAR:

KES LAN SESİNİ. AMERİKADA ŞERİAT YOK ÖLÜM CEZASI VAR. YİNEDE OLUYO. KONU SENİN HURAFELERİN DEĞİL, KONU ÇOCUK YAŞTAN İTİBAREN VELETLERİNİZİ AHLAKLI YETİŞTİRMİYORSUNUZ. ŞU HALTI YAPANLARIN ÇOCUKLUĞUNA İNİN NASIL Bİ HAYAT YAŞADIKLARINI GÖRÜN

yanıt0
yanıt0
Beril:

İnsan hakları için kaldırdılar sözde idamı ama sanki onların öldürdükleri insan değil, öyle saçma bı bakış açısı..

yanıt0
yanıt0
Muti:

ALLAH KAHRETSIN SIZI IDAM KESINLIKLE BOYLE INSAN MUSVETTELERINE SART

31
1
yanıtYanıtla
Yavuz korkmaz:

Arkas bu tür haberleri ALLAH rızası için vermeyin toplumun ahlaki daha çok bozulmuş olur toplum bu kadar ahlaksızlık la karşı karşıya bütün yalnislari yapıyor bu haberlerde yol göstermiş olur

20
10
yanıtYanıtla
cem:

ee bizim haberimiz nasıl olacak. gizleyerek neyi çözebilirsin şu teknonoji çağında

yanıt2
yanıt1
Ümmet:

Yapan bilir elbette bilen konşur.Bizi yaratan Rabbimizin insanların terbiye ve idaresi için hükümleri koymuş.Biz aciz kullar ondan daha iyi mi bileceğiz.Bu tür suçlara idam getirin ,keyfi hırsızlık yapıp canlara kasdeden hatta masumların ölmesine sebeb olan hırsızlara el kesme getirin göresiniz bu tür suçların kökü nasıl kesiliyor.Adalet istiyoruz adalet.

24
6
yanıtYanıtla
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title