Haberler

200 metre yol gitmemek için ters şeride giren tır sürücü, bir çiftin yaşamına son verdi

Güncelleme:

Nevşehir'de ters şeritte giden tır karşıdan gelen otomobille çarpıştı. Kazada, otomobildeki karı koca hayatını kaybetti.

Nevşehir'de, yolun 200 metre ilerisinde yer alan kavşağa ulaşmak ters şeride giren tır sürücü, bir çifti hayattan kopardı. Ters şeritte giden tırın çarptığı otomobildeki sürücü Sadi Açıkgöz (61) ve eşi Besime Açıkgöz (60) yaşamını yitirdi.

TERS ŞERİDE GİREN TIR OTOMOBİLLE ÇARPIŞTI

Kaza, saat 09.00 sıralarında, merkez ilçeye bağlı Çardak köyü yakınlarındaki güney çevre yolunda meydana geldi. Vecdi G, yönetimindeki tır ile 200 metre uzaklıktaki kavşağa ulaşmak için yan yoldan ters şeride girdi. Bir süre yolda giden Vecdi G.'nin kullandığı tır ile Sadi Açıkgöz yönetimindeki otomobil, kafa kafaya çarpıştı.

200 metre yol için ters şeritte giren TIR'ın bir araca çarparak çiftin ölümüne neden oldu

2 ÖLÜ

Kazada, sürücü Sadi Açıkgöz ile otomobildeki eşi Besime Açıkgöz hayatını kaybetti. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Tır sürücüsü Vecdi G., gözaltına alınırken, Sadi Açıkgöz ile eşi Besime Açıkgöz'ün cansız bedenleri de otopsi yapılmak üzere Nevşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Nevşehir Çardak Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bakmadan Geçme

Lara kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Lara kaç yaşında, nereli? Lara biyografisi! TOKİ konut ve iş yeri satışı ne zaman? TOKİ açık artırma ne zaman, saat kaçta? ALTIN FİYATALARI DÜŞÜYOR MU? 23 Mayıs canlı altın fiyatları! Ata, yarım, çeyrek, gram altın ne kadar? 23 Mayıs hangi burç? 23 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 23 Mayıs tarihi hangi burç olur? Metin Akdülger Sandık Kokusu dizisinden ayrıldı mı? Sette kriz mi çıktı? EKPSS SONUÇ EKRANI! EKPSS saat kaçta açıklanacak, açıklandı mı? EKPSS sonucu nasıl öğrenilir? Halil İbrahim Özgün kimdir? Halk Tv konuğu Halil İbrahim Özgün kaç yaşında, nereli? Halil İbrahim Özgün biyografisi! Asgari ücrete Temmuz ayında zam gelecek mi? Asgari ücret ne kadar olacak? 2024 ASGARİ ÜCRET ARA ZAM! Temmuz ayında asgari ücrete zam geliyor mu? Asgari ücret ne kadar olacak, kaç TL? GELİNİM MUTFAKTA 23 MAYIS 2024 CANLI İZLE #128112 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ! Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda? #9917 Merkez Bankası Mayıs ayı faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 23 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? 23 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 23 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
Piyasaların gözü Merkez'in bugün açıklayacağı faiz kararında! Ekonomistler aynı tahminde birleşti

Piyasaların gözü Merkez'in bugün açıklayacağı faiz kararında! Ekonomistler aynı tahminde birleşti

500

Yorumlar (80)

AVAREL:

TIRCI TERS ŞERİDE GİRMİŞTE NOLMUŞ. TAMAM TERS ŞERİDE GİRMİŞ HATALI AMA ASIL SUÇ ARABAYI TIRIN ÜSTÜNE SÜREN ADAMDA. TEK ŞERİT OLSA ANLARIM. SOLUNDAN GEÇ GİT. O DURAN BİR TIRDA OLABİLİRDİ. HIZLA GELİYORSUN. YAKLAŞTIKÇA UFUKTA TIR GİT GİDE BÜYÜYOR. YAKLAŞIYORSUN Kİ SEN ONDAN HIZLISIN. HIZLIYSAN YANINDAN GEÇİP GİDERSİN AMA ADAM BİLE BİLE TIRA ÇARPMIŞ!

5
40
yanıtYanıtla
Dummbatz:

Acilen egitime veya terapiye gitmeniz sart.

yanıt7
yanıt2
Mert:

Eyvallah reis. Koca tırı görüpte tepki veremeyecek kadar refleksi olmayan amca bedelini ödemiş, hepsi bu.

yanıt1
yanıt3
ahmet öz:

ne mi olmuş ! ölmüşler ; neyin kafasını yaşıyorsun sen

yanıt1
yanıt3
Red Kit:

Sevgili Avarel. Avarel karakterine son derece yakışan bir yorum yapmışsın. Bölünmüş yolda ters şeritten gitmek, kırmızı ışıkta geçmek gibi hareketler cinayetin daniskasıdır. Evet o tır arızalanmış ve duruyor pozisyonda da olabilirdi. Ancak duran araçla ilerleyen araç arasındaki yaklaşma süresinin farklı olduğunu, çarpışma noktasından hemen önce bir viraj olması sebebiyle otomobildeki amcanın tırdaki malın manevrasını algılayamayacağını anlamayacak kadar cahilsin.

yanıt2
yanıt2
Tam bir Avarelsin:

Adınin hakkini sonuna kadar veriyorsun AVAREL

yanıt2
yanıt2
ömer:

adının hakkını vermişsin. Vay avarel vay. Bi yakınınız başına gelse ortalığı yıkarsınız ama yanan başkasının canı olunca tır ters şeride girmişte ne olmuş diyorsunuz.

yanıt3
yanıt1
kızgın:

buna kaza muamesi yapan en az bu katil kadar suçludur. bu kasten adam öldürmektir.

32
5
yanıtYanıtla
Katirr:

Aynen katiliyorum

yanıt0
yanıt0
ermes:

size canı gönülden katılıyorum

yanıt0
yanıt0
Tüm 80 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title