Haberler

Meslektaşını öldüren fırıncıdan akılalmaz sözler: Pişman değilim, zevk alıyorum

Güncelleme:

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, dükkanının karşısında bulunan boş dükkanı kiralayarak fırın açmak isteyen kişiyi öldürüp, 2 kişiyi de yaralayan katil zanlısı fırıncı tutuklandı. Fırıncı, adliye çıkışında gazetecilerin "Pişman mısınız" sorusuna, "Pişman değilim, zevk alıyorum" cevabını verdi.

27 Ağustos 2022 Cumartesi günü Konya'nın Beyşehir ilçesi Dalyan Mahallesi 40463. Sokak üzerinde fırıncılık yapan Erdal Üstüner ortağı ve pastane ustası ile birlikte kiraladıkları iş yerinde olduğu esnada, kendisi gibi fırıncılık yapan Sebahattin Gülbahar'ın silahından çıkan kurşunlara hedef oldu.

1 KİŞİYİ ÖLDÜRÜP 2 KİŞİYİ YARALADI

Fırıncı ve aynı zamanda harita mühendisi olan Erdal Üstüner'le birlikte yanındaki ortağı Y.A. ve pasta ustası M.Ş.'yi silahla yaraladı. Silahlı saldırı sonrası Erdal Üstüner kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybederken, yaralanan 2 kişi ise hastanede tedavi altına alındı. Olayın ardından katil zanlısı, kullandığı aracı mezarlık arkasında terk ederek kayıplara karıştı.

KAFEDE YAKALANDI

Olay sonrası Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından cinayet zanlısını yakalamak için özel ekip kuruldu. Şüphelinin Ankara'da olduğu bilgisine ulaşan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde şüphelinin peşine düştü. Özel ekip tarafından firari cinayet zanlısını yakalamak için 200'den fazla güvenlik kamera görüntüsü incelendi. Ekipler iki gün önce gece saatlerinde Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan bir kafede şüpheli Sebahattin Gülbahar ve birlikte kaçtığı düşünülen Mustafa İ.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Bu arada, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Karapınar'da bulunan şüpheli Sebahattin Gülbahar'ın oğlu R.G. ve kardeşi H.G. de gözaltına alınmak üzere Konya'ya getirildi. Kasten öldürme suçundan gözaltına alınan şüpheli Sebahattin Gülbahar ile yardım etmekten gözaltına alınan diğer şüpheliler Mustafa İ., R.G. ve H.G. soruşturmanın yürütüldüğü Beyşehir İlçe Emniyeti Müdürlüğüne sevk edildi.

TUTUKLANDILAR

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde iki gündür devam eden sorgulamalarının ardından işlemleri tamamlanan cinayet zanlısı ve diğer şüpheliler, Beyşehir Adliyesi'nde çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak Seydişehir cezaevine gönderildi.

"PİŞMAN DEĞİLİM, ZEVK ALIYORUM"

Katil zanlısı Sebahattin Gülbahar adliye çıkışında gazetecilerin "Pişman mısınız?" sorusuna, "Pişman değilim, zevk alıyorum" cevabı verirken; "Neden öldürdünüz?" sorusuna ise, "Ekmeğime mani olduğundan öldürdüm" yanıtını verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hisarcık Beyşehir Fırıncı Konya Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Özel, Erdoğan'a emekliler için formül sundu: Ben olsam o parayı onlara verirdim

Özel, Erdoğan'a emekliler için formül sundu: Ben olsam o parayı onlara verirdim

Evler boşaltıldı, silahlı güvenlikler ayrıldı! FETÖ çiftliğinden gelen görüntüler, Gülen'in kaçırıldığı iddialarını doğruladı

Evler boşaltıldı, silahlı güvenlikler ayrıldı! FETÖ çiftliğinden gelen görüntüler, Gülen'in kaçırıldığı iddialarını doğruladı

Bakmadan Geçme

Aziz Yıldırım'a büyük çalım! Ali Koç, Jose Mourinho ile anlaşma sağladı

Aziz Yıldırım'a büyük çalım! Ali Koç, Jose Mourinho ile anlaşma sağladı

500

Yorumlar (4)

mode xl:

çıkınca daha çok zevk alacaksın

32
3
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

genelde bu tip insanlar ilk önce böyle havalı havalı konuşuyor içeri tıkılıp bir kaç gün dört duvar arasında volta attığında yediği nanenin farkına varıyor ama artık çok geç oluyor

30
4
yanıtYanıtla
Halit:

dürüstlerin sağlıklı yaşamı için asalakların idamı şarttır yoksa bu devran bitmez

25
3
yanıtYanıtla
Hakan :

Serbest piyasa ekonomisi eğitimi verilse eğitim bi işe yaramış olurdu. Sırf bundan dolayı o kadar kişi ölüyor ki.. İnsanlar a101e bim poşetiyle girmeye utanıyor.

14
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title