Haberler

Evleri yıkılmasın diye tüfeği alıp çatıya çıktılar! Polis ikna etmek için 2 saat uğraştı

Güncelleme:

Kayseri'de kaçak yapıların yıkımı için çalışma başlatıldı. Talas ilçesinde aynı aileden 3 kişi ise ev ve ahırlarının yıkılmasına engel olmak için av tüfeğini alıp çatıya çıktı. Polis, şahısları ikna edebilmek için iki saat uğraştı.

Kayseri'nin Talas ilçesinde hazine arazisi üzerine yaptıkları ev ve ahırın yıkılmasını önlemek için av tüfeğiyle çatıya çıkan aynı aileden 3 kişiyi polis, iki saat sonunda çatıdan inmeye ikna etti.

KAÇAK YAPILARIN YIKIMINA BAŞLANDI

Belediye ekipleri, Başakpınar Mahallesi'nde imara aykırı ve kaçak olduğu tespit edilen yerlerin yıkımı için çalışma başlattı. Mahallede 3 dönümlük hazine arazisine ev ve ahır yaptıkları iddia edilen aynı aileden H.Ç, M.Ç. ve D.Ç, yıkıma engel olmak için tüfekle çatıya çıkıp havaya ateş açarak, belediye ve olay yerine çağrılan polis ekiplerine direndi.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Belediye ekipleri yaşanan olay üzerine yıkım kararını erteledi. Polis ekiplerince yaklaşık 2 saatlik ikna çabası sonunda çatıdan indirilen 3 kişi gözaltına alındı.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Başakpınar Kayseri Talas Haberler

Hatay'da 4.1 büyüklüğünde deprem! Sarsıntı çevre illerde de hissedildi

Hatay'da 4.1 büyüklüğünde deprem! Sarsıntı çevre illerde de hissedildi

İsrail'in Demir Kubbe'si paramparça! Hizbullah, kamikaze drone ile yapılan saldırının görüntülerini paylaştı

İsrail'in Demir Kubbe'si paramparça! Hizbullah, kamikaze drone ile yapılan saldırının görüntülerini paylaştı

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

Bakmadan Geçme

Adana 2024 yılı kurban satış ve kesim yerleri nereler? Özel sektöre Kurban bayramı tatili kaç gün? Kurban bayramı idari tatil mi, resmi tatil mi? EKPSS TERCİH BAŞLADI MI 2024? EKPSS tercihleri ne zaman, nasıl yapılır? EKPSS TERCİH KILAVUZU! Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? Emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman, ne kadar yatacak? Erzurum Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Erzurum'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? E - OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR 2024? MEB e - Okul not ve DEVAMSIZLIK kapama tarihi ne zaman? Gaziantep Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Gaziantep'te kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? FERDİ KADIOĞLU FENERBAHÇE'DEN GİDİYOR MU? #9917 Ali Koç transfer ile ilgili ne dedi? Bonservis için takam verdi! #129349 Antalya Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Antalya'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? Samsun Kurban kesim ve satış yeri 2024: Samsun'da kurban pazarı hangi ilçeye ve nereye kuruluyor? MOURİNHO MALİYETİ NE KADAR? Ali Koç açıkladı: Mourinho yıllık maliyeti kaç para? Kayseri Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Kayseri'de kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? İzmir'de kurban satış ve kesim yerleri nereler? İşte 2024 İzmir kurban pazarı konumları Ankara Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Ankara'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? Bursa Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Bursa'da kurban pazarı nereye, hangi ilçeye kuruluyor?
Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

500

Yorumlar (14)

Kağan:

hem hukuka aykırı yapı yap hemde silahla çıkıp polisi engelle.

19
1
yanıtYanıtla
MEMET33:

NERDE KIRO ORDA OLAY NE LAN EŞKİYAMISINIZ DEVLETİN ARAZİSİNE EV YAP SONRA DAMA ÇIK, İSTERSEN AYA ÇIK O EV YIKILACAK. KAÇAK ELEKTRİK YETMEDİ ŞİMDİDE KAÇAK EV. İNŞALLAH İLERDE TAPUDAN KAÇAK BİNA BEDELİ DİYE ELEKTRİK GİBİ AVANTA TOPLANMAZ.

12
4
yanıtYanıtla
ÖMER:

MEMET SEN EŞEK OĞLU EŞEKSİN

yanıt2
yanıt5
TÜRK VATANDAŞI:

DİYARBAKIR''DAN KAYSERİ''YE GEL KAÇAK EV YAP KAÇAK ELEKTRİK ÇEK ONDAN SONRA AL TÜFEĞİ ÇIK ÇATIYA. KAYSERİ''Yİ GÜNEY DOĞU SANDI HERHALDE .

13
1
yanıtYanıtla
ÇAKAL:

BUNLAR VARYA ÇAKAL DEĞİL, SÜRÜSÜ.

13
0
yanıtYanıtla
cengiz27:

Bazen insan Abd polisine hak veriyor. Hem hazine arazisini işgal et. Sonra silah , ile dama çık. Kuş gibi indirmeliydi polisler.

11
1
yanıtYanıtla
kemal:

Devlet arazisine bari kaçak ev yapmasaydınız.

11
0
yanıtYanıtla
GURBETÇİ KAZIM:

Avrupa polisi hiç uğraşmazdı, vurup indirirdi.

8
2
yanıtYanıtla
Abdullah Özkan:

En yaşlısının ayağından vurulsa diğerleri hemen inerdi.

6
2
yanıtYanıtla
ABU:

BUNLARIN YAPTIĞI DEVLETİ SİLAHLA TEHDİT ETMEK DEĞİLMİ ŞİMDİ. . CEZASI NEDİR ????????

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title