Haberler

Arnavutköy'de iş yeri hırsızlığı kamerada

Güncelleme:

Arnavutköy'de 2 şüpheli şahıs bir iş yerinden 3 adet cep telefonu ve 4 bin lira çalarak kayıplara karıştı.

Arnavutköy'de 2 şüpheli şahıs bir iş yerinden 3 adet cep telefonu ve 4 bin lira çalarak kayıplara karıştı. İş yerine girmek için kepenkleri zorlayan 2 şahsın o anları kameraya yansıdı.

Olay, 10 Eylül tarihinde Arnavutköy'ün İslambey Mahallesi'ndeki bir iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2 şüpheli şahıs bir iş yerine gelerek kepenkleri zorla kaldırmaya çalıştı. Şüphelilerden biri kepengi kırarak içeri girerken, diğeri kapıda gözcülük yaptı. Hırsızlar iş yerinden 3 adet cep telefonu ve 4 bin lira çalarak kayıplara karıştı. Harekete geçen Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kamerasını inceleyerek şüphelilerden birinin kimlik bilgilerini tespit etti. Şüphelilerden biri olan V.Ç. isimli şahıs, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şüpheli V.Ç. hakkında yapılan incelemede, farklı hırsızlık suçundan 5 yıl 13 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu ve benzer suçlardan çok sayıda kaydı olduğu tespit edildi. Konu ile ilgili yakalanan V.Ç. "İşyerinden Hırsızlık" suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Münir Karaloğlu Arnavutköy Eylül Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title