Haberler

Kundakladıkları dükkanın sahibini telefonla arayıp yangını izlettirdiler

Güncelleme:

Ankara'da husumetlisinin dükkanın ateşe veren kişiler, dükkanı yakarken iş yeri sahibini görüntülü arayarak yangını izletti.

Gece yarısı Yenimahalle ilçesi Demetevler Mahallesinde boya ve yapı malzemeleri satan Metin O.'nun iş yeri, iddiaya göre husumetli olduğu kişiler tarafından kundaklandı.

BİNADAKİLER İTFAİYEYİ ARADI

Yangının çıktığı iş yerinin bulunduğu binada oturanlar alevleri fark edince itfaiyeye haber verdi. Binada oturanları endişelendiren yangında bazı dairelerde oturan vatandaşlar, önlem amaçlı dışarıya çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye erleri, yangını binadaki dairelere sıçramadan kısa sürede söndürdü. Alevlere teslim olan dükkan ise kullanılamaz hale geldi.

DÜKKANI YAKARKEN GÖRÜNTÜLÜ ARADILAR

Bu arada boya ve yapı malzeme satışı yapılan dükkanı ateşe veren şüphelilerin, iş yeri sahibi Metin O.'yu telefonla görüntülü arayarak yangını izlettirdiği öğrenildi. Olayla ilgili araştırma yapan polis, şüphelilerin olay yerinden otomobille kaçtığını belirledi.

DAHA ÖNCE DE KURŞUNLANMIŞ

Ayrıca aynı iş yerinin daha önce de kurşunladığı ortaya çıktı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Demetevler Mahallesi İtfaiye Haberler

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

O anlar kamerada! Okuldaki mezuniyet kutlamasında helyum gazlı balon patladı

O anlar kamerada! Okuldaki mezuniyet kutlamasında helyum gazlı balon patladı

Bakan Şimşek: Vergi kaçakçılarını ihbar edenlere ikramiye

Bakan Şimşek: Vergi kaçakçılarını ihbar edenlere ikramiye

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500

Yorumlar (8)

Hadsiz:

bu tür kişilere müebbet versen verdiğin ekmeğe başına diktiğin memur maaşına yazık sabun yapacaksın bunları

7
0
yanıtYanıtla
hak:

her kanal mafya filmi yayınlanıyor. ülkeyi kaosa sürüklemek için sağ-sol olmadı. dinci laik o da olmadı. şimdi de mafya . yazık ki ne yazık. oy verdiklerinize dikkat et ey TÜRK EVLATLARI. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4
1
yanıtYanıtla
Polis:

ben şunun farkına vardım ta eskiden beri Türk polisine uzatılan dilleri keseceksin biz Demokrasi istiyoruz ya Amerikan polisini getirsek çok iyi olur bizim polisler çok iyi kalpli kendilerini bile savunamıyor ellerinde yetki yok

0
2
yanıtYanıtla
Memo:

Aha çukur dizisi gercek olmuş

2
0
yanıtYanıtla
Hücrede 20 Yıl Yatır Melek Olur:

Cezalar artmalı. Bir de koğuş sistemi nedir kardeşim. Birbirinden yeni suçlar öğreniyor, Ceza Kanunu ezberliyorar. Her mahkum Rusya ve ABD deki gibi 1×2 m2 hücrede tutulmalı.

1
0
yanıtYanıtla
murat:

Bunu yapanlar dua etsinlerde o bina da bir yargı mensubu oturmasın. başka türlü ceza almazlar çünkü.

1
0
yanıtYanıtla
Adalet LUPPOYEMEZ:

Vurup öldüreni, kırıp dökeni, çalıp çırpanı demokrasi ve insan hakları zırvası adı altında avukat huzurunda iki satır ifadesini alıp yine denetimli serbestlik denen zırva ve ucube bir adalet sistemiyle serbest bırakıp her 5-10 senede bir af çıkarırsanız, yapanın yanına kar bırakırsanız tosunlar böyle milletin malını yakıp birde canlı yayında izletirler, yarında canlı yayında cinayetler işlenirse şaşırmayın. Yaşasın Çukur, Ramo, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeter ki tosunlar kazansın.

0
0
yanıtYanıtla
baytar:

osman rasim heryerde

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title