Haberler

Karısını vahşice öldüren katil zanlısının ailesi konuştu: Bu olayın içerisinde aldatma var

Güncelleme:

Gaziantep'te, karısını defalarca bıçaklayarak öldüren katil zanlısının ailesi konuştu. Zanlının kardeşi, yaptığı açıklamada, "Çok üzücü bir olay ama bu olayın altında bir aldatma var. Yengem, ağabeyimle evliyken başka biriyle kaçıyor" ifadelerini kullandı.

Gaziantep'te, kocası tarafından vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçaklanan 22 yaşındaki genç kadın hayatını kaybederken, karısını öldüren Hasan A.'nın ailesi açıklamalarda bulundu. Katil zanlısının kardeşi Mehmet Can A., yengesinin ağabeyini aldattığını iddia ederek, "Yengem, ağabeyimle evliyken başka biriyle kaçıyor ve ağabeyim buna rağmen kendisini affediyor" dedi.

EŞİNİ VÜCUDUNUN ÇEŞİTLİ YERLERİNDEN BIÇAKLADI

Olay, gece saatlerinde Şahinbey ilçesi Tekstilkent Mahallesi'ndeki boş bir arazide meydana geldi. İddiaya göre, Ayşe A. ile kocası Hasan A. (26), bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma sonucu Hasan A., eşini vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçakladı. Yaşanan olayın ardından ağır yaralanan Ayşe A., 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldığı özel hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden genç kadının cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Olayın ardından çok üzgün olduğunu belirten genç kadının yakınları, açıklama yapmayacaklarını ve acılarını yaşamak istediklerini vurguladı. Karısını öldüren Hasan A.'nın ailesi ise cinayet olayını tasvip etmediklerini ve çok üzgün olduklarını belirterek, olayın iç yüzünde aldatma olduğunu iddia etti.

"YENGEM AĞABEYİMİ ALDATTI"

Olayın ardından açıklamalarda bulunan Hasan A.'nın kardeşi Mehmet Can A., "Bu cinayetin işlenmesini biz de kesinlikle istemezdik. Biri toprağa biri cezaevine gitti. Bu durum çok üzücü. Çünkü biri yengem biri de ağabeyim. O yüzden çok üzücü bir olay ama bu olayın altında bir aldatma var. Yengem, ağabeyimle evliyken başka biriyle kaçıyor ve ağabeyim buna rağmen kendisini affediyor. Çünkü, iki ve üç yaşında iki çocukları var ama dün gece tartışıyorlar ve bu olay yaşanıyor. Ağabeyim de bu olayın yaşanmasını istemezdi, o da katil olmak istemezdi. Ben insanların da olayı bilmeden yorum yapmasını istemiyorum. Çünkü bu olayın içerisinde aldatma var. Yengem ağabeyimi başka biriyle aldatıyor. Ağabeyim de eşini sevdiği için ve çocukları için sabretti ama yengem daha önce olduğu gibi yine kaçmaya çalıştı. Ağabeyimle de yolda kaçmaya çalışırken tartışıyorlar ve olay bu noktaya geliyor. Ben sadece bu olayın altında bir aldatma muhabbetinin olduğunu anlatmak istedim. Ağabeyim bu durumu kaldıramadığı için sonuç böyle oldu, ama biz böyle olmasını hiç istemezdik" diye konuştu.

OLAYLA İLGİLİ İNCELEME DEVAM EDİYOR

Olaydan hemen sonra yakalanan katil zanlısı Hasan A.'nın emniyetteki işlemlerinin devam ettiği vurgulandı. Olayla ilgili geniş çaplı incelemenin de devam ettiği vurgulandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tekstilkent Gaziantep Şahinbey Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

500

Yorumlar (75)

aa:

şeriata göre hükmü taşlanarak ölümdür

4
74
yanıtYanıtla
aaa:

bu şekilde yapılmasını düşünüyorsan şeriat olan ülkede yaşa cahil

yanıt102
yanıt4
demet..:

bir bayan olarak yazıyorum. . . kocanın ellerine sağlık. . affedilir yanı yok. . bende yaparsam benide öldürsünler. .

9
28
yanıtYanıtla
...:

Allahın verdiği canı almanın aması olmaz, aldatıyorsa boşarsın biter, sizin zihniyetinize tüküreyim!

yanıt23
yanıt2
Yağmur:

Bir kadın olarak bu yorumundan utanıyorum ve senin adına üzülüyorum. Umarım bu söylediğin korkunç ölümü asla yaşamazsın hayatta hep güzel şeyleri görür kalbini biraz iyilikle doldurursun. Kimse ne sebeple olursa olsun ölümü hak etmez çünkü. Ne bir kadın ne bir erkek ne de bir hayvan.

yanıt22
yanıt1
Hakim:

Sanirim senin tipin musait degil yapmaya...

yanıt1
yanıt0
Bende sana ölen kızın bacısı olarak yazıyorum gözü:

Bende sana ölen kızın bacısı olarak yazıyorum gözünüzle bir şey görmediniz sadece gördüğünüz duydugunuz sözler hakkında yorum yapıyorsunuz sözde sen bir bayansın senin gibi kadın olmaz olsun dilerim bir gün sen de böyle bir acı yaşarsın

yanıt0
yanıt0
Ilyas:

Kadinlar artık Eşlerini saymiyor genel olarak Ssygiyı kaybettik kadinlar hakları kadin haklari diyerek erkek hakları yok oldu erkeginde hakki olması gerek kadıninda ama bazi kadinlar devlet arkamozda diyerek bunu kötuye kulanıyorlar Eşini saymiyor allah herseyin hayrlisi versin bu cinayetler birdaha olmasın

16
10
yanıtYanıtla
...:

Kadın yada erkek BİRBİRİNİ saymayan eşlerle birlikte olmayın o zaman!

yanıt4
yanıt0
Murat:

...... ya cevap ve kapak olsun bu sözüm, BEKAR ADAMA KARI BOŞAMASI KOLAY GELİRMİŞ, o hesap . Sen bakarsın anlaşılan. Öyle senin dediğin gibi olmuyor işler. Çocuk olunca herşey değişiyor. O yüzden herzaman söylerim evlendikten sonra 3 yıl içinde çocuk yapmayacaksın. Bekarlara öğüdüm olsun, kuşağına küpe etsinler. ..... sen de kapa çeneni işine bak saçma salak yorum yazma.

yanıt0
yanıt1
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title