Haberler

İş makinelerini izleme tutkusu, minik Aziz'in ölümüne neden oldu

Güncelleme:

Trabzon'da yol açma çalışması sırasında meydana gelen kazada, iş makinesinin üzerine ağaç devrildi. İş makinesi içerisinde bulunan operatör kurtulurken, merakı nedeniyle araca alınan ve yanında duran 8 yaşındaki çocuk ise sıkıştığı yerde can verdi.

Trabzon'un Hayrat ilçesi Balaban mahallesinde iş makinesi yol açma çalışması yaparken, kesilen bir ağaç iş makinesinin üzerine düştü. Yaralanan operatör çevreden yetişenler tarafından hastaneye kaldırılırken, merakı nedeniyle araca alınan ve operatörün yanında duran 8 yaşındaki Aziz Bıçak, iş makinesi ile ağacın arasında sıkıştı.

MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Olay yerine ulaşan vatandaşlar yardımıyla iş makinesinden çıkarılan Aziz Bıçak'a olay yerine ulaşan sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi. Sağlık ekibi tarafından yapılan müdahalelere rağmen minik çocuk hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Trabzon Hayrat 3. Sayfa Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024)
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

500

Yorumlar (10)

......:

Allah ailesine sabırlar versin. Günahsız sebi, kaderi buymuş. Allah onu cennetine alır.

8
0
yanıtYanıtla
af:

İçim Acıdı. Allahım Sabır İhsan Eylesin. Moralim Bozuldu.

8
0
yanıtYanıtla
kayseri:

izlerken ağladım Rabbim sabır versin ailesine kuzum benim :(((

6
0
yanıtYanıtla
Semt-i Sakarya:

OFFFFFFFF Kİ OFFFFFFF. . . . . . CANIM BNM MEKAN CENNET OLSUN. .

6
0
yanıtYanıtla
Türk:

Çok ama çok kötü ya üzülmemek ağlamamak imkansız bu nasıl tarifsiz bir acıdır Allah kimseyi böyle sınamasın :(

5
0
yanıtYanıtla
ANGARALIM:

ALLAH kımseye bu acıyı yasatmasın ne deyım. ben ızlerken ağladım o ana baba ne halde kım bılır. kalanlara sabır eyle ya rab.

4
0
yanıtYanıtla
ali:

hayat cok acımasız

3
0
yanıtYanıtla
Lütfen Allah''ım hiçbir çocuk ölmesin.:

Dünyadaki tüm savaşlar tüm husumetler bitsin, dünya cennet gibi olsun.

3
0
yanıtYanıtla
Kanunlarımıza göre iş makinalarının:

içerisine ruhsatında yazan kapasitenin dışında kimse binemez. Sırf iş makinaları değil hergün kullandığımız otomobil, motosiklet, bisiklet, . . . . . , vs. için de geçerlidir bu. Zaten araçların içerisnde insan yolcu / sürücü / operatör kapasitesinde belirtilen sayıda kişinin oturacağı kadar koltuk bulunur. İş makinesinin işletilmesiyle ilgili olmayan bu sabinin iş makinasının içine alınması yaşanan ölüme davetiye çıkartmıştır. Allah ailesine sabır versin.

3
0
yanıtYanıtla
YESUGAY:

BOŞ BOŞ KONUŞMA

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title