Haberler

Otelin kapısında kadın kavgası! Üstlerinin açılmasına bile aldırış etmediler

Güncelleme:

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinin Miami bölgesinde lüks bir otelin önünde kavga eden kadınların görüntüsü büyük yankı uyandırdı. Saç saça baş başa kavga eden kadınlardan birinin olay anında üstünün yırtılması ve göğüslerinin açılması dikkatlerden kaçmadı.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinin Miami bölgesinde lüks bir otelin önünde iki kadın birbirine girdi. Saç saça baş başa kavga eden kadınları çevredekiler bir türlü ayırmayı başaramadı.

Otelin kapısında kadın kavgası! Üstlerinin açılmasına bile aldırış etmediler

KAVGANIN NEDENİ BİLİNMİYOR

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinin Miami bölgesindeki lüks bir otelin lobisinde iki kadın tartışmaya başladı. İkili arasındaki tartışma kısa sürede şiddetlenerek otelin dışına da taştı. Lüks otelin önünde iki kadın arasındaki kavga dakikalarca sürdü. İki kadının kavga nedeni bilinmezken görüntüler sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Otelin kapısında kadın kavgası! Üstlerinin açılmasına bile aldırış etmediler

ÜSTÜ YIRTILDI, GÖĞÜSLERİ AÇILDI

Birbirlerine doğru öfkeyle hareket eden iki kadının kavgası çevredekilerin de dikkatini çekti. Kadınlardan birinin bluzunun yırtılıp göğüslerinin gözükmesi ise kavganın şiddetini gözler önüne serdi. O anlarda otelin güvenlik görevlileri devreye girerek duruma müdahale etti.

Kaynak: Haberler.com / Şahin Solak - 3.Sayfa

Amerika Birleşik Devletleri Florida Kavga Miami Hukuk 3.Sayfa Dünya Haberler

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği'ni yayımladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği"ni yayımladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

500

Yorumlar (13)

D:

Bu nasıl habercilik. Artık haberlere de bir ölçü gelmelidir. Etraf gereksiz bilgilerle dolup taşıyor resmen. Bu ne ya!!!

289
12
yanıtYanıtla
KARAYEL:

Kafan sansürden baska bir seyi almiyor demi! Sanki haber yapilmasa bu ve gibi olaylar olmiyacak he... nasil bir dünyada yasiyorsan!? Ölcüyü ben sana söyliyim, at gözlüklerini dahada daralt ve haber falan filanda okuma.

yanıt7
yanıt55
Sezai Özer:

Gündem bumu yani

188
6
yanıtYanıtla
Alim Karaca:

Habere bak ülkenin derdi açılan iki memeydi

184
7
yanıtYanıtla
Mert Koca:

Eee paraşüt takmadan dışarı çıkarsanız

123
11
yanıtYanıtla
Ali Kemal BATUMLU:

ENERJİİİİİİ

73
5
yanıtYanıtla
Hayri :

Siz nasıl haber istiyosunuz mesela savaş ekonomi siyaset hep bunlardan oluşan bir portalmı sizi mutlu eder var öyle ortam internet derya deniz kafana göre bi yer bulup orada takılabilirsin haber siteleri devlet dairesimi veya size hizmet için mi varlar bunlar birer ticari kurum politikasını da kendi belirler sizlerin buraya b ir katkısı mı var aidat mı ödüyosunuz kalkıp burada o haberi niye koydun bunu niye koymadın saçmalığına gerek yok

11
49
yanıtYanıtla
Export 86:

Kavga edenlerden biri ailenden biri olsa ve bir tarafı açılıp habere yapılsa haber haberdir mi diyeceksin?

yanıt22
yanıt2
Erkan Arslan:

Rahmetli Levent Kırca Sanki üstünü Görmeye Gelmis

13
12
yanıtYanıtla
özgün özen :

bunların beyanıda esastır değilmi?

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title