Haberler

Siyasi Anlaşmazlık Bir Aileyi Dağıttı!

Güncelleme:

Siyasi anlaşmazlık yüzünden 4 yıl önce tartıştığı eşinden ayrılan adam, her ay ödemek zorunda kaldığı 800 TL'lik nafaka nedeniyle icralık oldu. Kendisiyle kalan 4 çocuğuna bakmakta zorlanan baba, icralar nedeniyle evine bile gidemiyor.

Yaklaşık 4 yıl önce yapılan genel seçimler öncesindeki siyasi anlaşmazlık nedeniyle eşiyle tartışan İsa Aslan, bu olayın ardından önce eşi ve bir çocuğundan oldu. Ardından evini ve arabasını da satan baba, her ay ödemek zorunda kaldığı 800 TL'lik nafaka nedeniyle şimdi ise icralık oldu. Kendisiyle kalan 4 çocuğuna bakmakta zorlanan baba, icralar nedeniyle evine bile gidemiyor.

Gaziantep'te yaşayan İsa Aslan, siyasi anlaşmazlıklar nedeniyle boşanmak zorunda kaldığı eşine ödediği aylık 800 TL nafaka nedeniyle zor günler geçiriyor. Beş yıl önce yapılan genel seçimlerde eşiyle farklı siyasi düşüncelere sahip olan, bu yüzden eşinden ve eşinin ailesinden yoğun baskı görüp tehdit edilen İsa Aslan'ın sıkıntıları boşanma kararının ardından tavan yaptı. Mahkemenin beş çocuktan en küçüğünü anneye, diğer çocukları da babaya vermesiyle başlayan süreç, İsa Aslan'ın aylık 800 TL nafaka ile maddi, manevi tazminata mahkum edilmesiyle son bulunca Aslan, tüm varlığını yitirdi.

ÖNCE HASTANELİK OLDU, SONRA EŞİ VE ÇOCUĞUNU KAYBETTİ

Yaşanan süreç ve eşiyle boşanma nedenleri hakkında açıklamalarda bulunan İsa Aslan, "Bundan 4 yıl önceydi. O sıralarda seçim vardı. Eşim ve ailesi başka bir partiyi ben ise bir başka partiyi destekliyordum. Benden onların partisine destek vermemi istediler ve ben de bunu kabul etmeyince bana eşim ve ailesi türlü zorluklar yaşattı. Beni kendilerine rakip olarak gördüler, dövdüler, hastanelik ettiler. Bir de benim babamdan kalan biraz mirasım vardı onu almak için eşimin kardeşleri bana baskı yaptılar. Bunu da kabul etmeyince beni tehdit edip ailemi dağıttılar" dedi.

ELİNDEKİ HER ŞEYİ BİR BİR KAYBETTİ

Eşiyle dört yıl önce boşandıklarını açıklayan Aslan, "Eşimle dört sene önce boşanmak zorunda kaldım ve dört yıldır da eşime aylık 800 lira nafaka ödüyorum. Artık bu parayı ödeyemeyecek duruma geldim. Çok kötü durumdayım. Neyim var neyim yok satmak zorunda kaldım. Evim vardı, sattım. Şuanda işsizim. Beş çocuğumuz vardı mahkeme çocukların dört tanesinin bana bir tanesini annesine verdi. En son elimde bir arabam vardı onu da icra yoluyla elimden aldılar. Köyde de biraz keçilerim vardı onları da nafaka borcu için satmak zorunda kaldım. Şuan benimle kalan dört çocuğuma ve yaşlı anneme bakamıyorum, bakmakta güçlük çekiyorum" şeklinde konuştu.

"AYLIK 800 TL ADİL DEĞİL"

İsa Aslan, her ay 800 TL'lik nafakayı ödemeye gücünün bulunmadığını vurgulayarak, "Artık psikolojim de bozuldu ne yapacağımı bilmiyorum. Yani işim gücüm yok o yüzden 800 lira nafaka çok fazla ve adaletli değil. Cumhurbaşkanımıza seslenmek istiyorum. Yani biz çok zor durumdayız, bize yardım etsin, bir el atsın. Benim çocuklarım annem çok mağdur. Bu aylık 800 lira nafaka adil değil" ifadelerini kullandı.

"ANNEMİN HATALARI YÜZÜNDEN KARDEŞLERİM ACI ÇEKİYOR"

Babasıyla birlikte kalan 17 yaşındaki Esra Aslan ise annesinin hatasını babası ile birlikte kardeşlerinin de çektiğini söyledi. Esra Aslan, "Babam işsiz bu yüzden zor durumdayız. Yani annemin hataları yüzünden kardeşlerimin daha fazla acı çekmesini istemiyorum, annem psikolojisi bozuk bir insandı. Biz adalet istiyoruz sadece. Babamın daha fazla acı çekmesini de istemiyorum. Anneminde yanında kalan kardeşimin da daha fazla acı çekmesini istemiyorum. Biz kardeşimizi yanımıza almak istiyoruz. Bu nafakayı ödeyecek gücümüz de yok, kardeşlerim okula bile gidemiyor" ifadelerine yer verdi.

"BUNDAN 4 YIL ÖNCE ANNEM BABAMI ZEHİRLEMEYE ÇALIŞTI"

Annesinin yıllar önce babasını zehirlemeye kalktığı iddiasında da bulunan Esra Aslan, "Bundan 4 yıl önce annem babamı zehirlemeye çalıştı. Ben de bunu duyar duymaz gittim babama söyledim. Bu olaydan sonra da biz babam ve diğer kardeşlerimle oradan ayrıldık. Biz annemden ne sevgi ne de başka bir şey istemiyoruz. Sadece yakamızdan düşmesini istiyoruz. Yani o yokken de ben kardeşlerime, babama bakabiliyorum ve dört yıldır da yapıyorum zaten bunu. Yani biz sadece nafakanın düşmesini ve diğer kardeşimizin yanımıza gelmesini istiyoruz" diye konuştu.

Esra ve diğer çocuklar, ekonomik sebeplerden ara verdikleri okula yeniden gidebilmenin hayaliyle yaşadıklarını kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziantep İsa Aslan 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Sivas'ta seçimler tekrarlanacak mı? 31 Mart yerel seçimlerine zaman tekrarlanacak, neden?
500

Yorumlar (146)

cahit demir:

Bu ne biöim iş hem çocuklara bakıyor hem nafaka ödüyor asıl eşinin ödemesi lazım

45
0
yanıtYanıtla
Esra Aslan evlen benimle:

Ben Alayim Kizini sanada Kral Gibi Hayat Sunayim ne dersin:)

4
41
yanıtYanıtla
ATSIZ:

Sübyancımısın lan sen çoçuk lan o zibidi

yanıt9
yanıt0
ADNYNK:

bas git lan lağım ağızlı. . . git çalkala lağımdan farksız. . .

yanıt5
yanıt0
AKIL NERDE:

ULAN BU ÜLKEYİ DİN DEĞİL BİLİM İLİM KURTACAK AYDINLANMAYI ENGELLEYEMEYECEKSİNİZ

7
32
yanıtYanıtla
ADAM:

Bu ülkeyi Dinimiz uğruna can veren Müslümanlar kurtardı. Geçmişi inceleyin. Dinimize masal diyenler, geçmiştede sizin gibiler vardı. Onlar kendilerine yazık etti, sizlerde yazık ediyorsunuz.

yanıt0
yanıt0
Hayir cnm Hayir:

Yobaz o anayasa suriye ,Irak libya ,sudan,lubnan olma diye yapildi ,ossura ossura oturuyorsan evinde o ecnebiden alinan anayasa sayesindedir ,Kara cahil zirto !!

yanıt0
yanıt1
BEN:

Akıldan baksediyorsunuz. Buradaki adeletsizlik sizce akla mantıga ters degilmi. böyle bilim akıl ve ilim olmaz olsun ALLAH''IN ADELETİ TECELLİ EDİNCE İŞTE O ZAMAN DİNİ GÖRÜRSÜNÜZ.

yanıt0
yanıt1
HERİF:

NAFAKA OLMASA KADINLARIN ÇOĞU BOŞANMAZ

34
1
yanıtYanıtla
Hayir cnm Hayir:

Kadinlar siddet gördugu icin bosansin sonra bosandi diye damgalansin, yada öldurulsun ! Ayrildigi icin nafakasi kesilsin yok o yok bu.... Siyaset icin ailesini dagitan bir adama bile hak veren kisilere inanmak mumkun degil.....reiziniz...

yanıt0
yanıt0
Tüm 146 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title