Haberler

Şırnak'ta taciz iddiasıyla darbedilen uzman çavuş tutuklandı

Güncelleme:

Şırnak'ta taciz iddiasıyla sokak ortasında darbedilen ve olayın ardından gözaltına alınan uzman çavuş, "cinsel saldırı" suçundan tutuklandı.

Şırnak'ta yolda yürüyen bir kadına tacizde bulunduğu iddiasıyla kalabalık grup tarafından darbedilen ve olay sırasında alkollü olan uzman çavuş Z.Ç., tedavisinin ardından gözaltına alınıp, "cinsel saldırı" suçundan tutuklandı.

Olay, 12 Nisan günü akşam saatlerinde merkeze bağlı Dicle Mahallesi, Orman Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, alkollü olduğu belirtilen uzman çavuş Z.Ç., yolda gördüğü evli ve tanımadığı bir kadına arkasından sarıldı. Tacize uğrayan kadın, bağırarak çevredekilerden yardım istedi. Olay yerine toplananlar, Z.Ç.'yi darbederek yaraladı.

Şırnak'ta taciz iddiasıyla darbedilen uzman çavuş tutuklandı

ÖNCE GÖZALTINA, SONRA DA AÇIĞA ALINDI

Bölgede devriye görevinde bulunan polis ekipleri olaya müdahale ederek, Z.Ç.'yi kalabalığın elinden kurtardı. Olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alınırken, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Z.Ç., tedavisinin ardından Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Z.Ç.'nin açığa alındığı belirtildi.

Şırnak'ta taciz iddiasıyla darbedilen uzman çavuş tutuklandı

ŞIRNAK BAROSU: CİNSEL SALDIRI SUÇUNDAN TUTUKLANDI

Şırnak Barosu tarafından yapılan yazılı açıklamada, uzman çavuş Z.Ç.'nin, Şırnak Sulh Ceza Hakimliği tarafından cinsel saldırı suçundan tutuklandığı belirtilerek, "12.04.2024 tarihinde Şırnak ili merkezinde uzman çavuş olarak görev yapan Z.Ç. isimli alkollü şahsın bir vatandaşımıza yönelik cinsel saldırı gerçekleştirdiği iddiası ile darp edildiği görüntüler basına yansımıştı. Adli ve idari soruşturması devam eden ve hakkında açığa alınma ve gözaltı kararı verilmiş olan cinsel saldırı eylemi şüphelisi Z.Ç.'nin tedavisinin devam ediyor oluşu sebebiyle ifadesi alınamamıştı. Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığınca alınan ifadesinin ardından tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edilen şüpheli hakkında Şırnak Sulh Ceza Hakimliği tarafından, cinsel saldırı suçundan tutuklama kararı verilmiştir." denildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Emre İliksiz - 3.Sayfa

Şırnak Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar!
500

Yorumlar (27)

BozkurtTURK:

Asker yapınca rütbesi ile linç edilir. Başka bir meslek grubunda olsa adını bile anmazlar. Askere saygısı olmayan başka bir ülke görülmemiştir. Bu çocuklar milletin öz evlatları kaldı ki suçsuz...

59
202
yanıtYanıtla
SElim ALpkıray:

Askerlik mesleği kutsal değerler barındıran sorumluluğu bir okadar ağır meslek grubu sen o üniformayı giyoyorsan yaptığın hareketlere dikkat edeceksin namusa göz dikilmez namus emanet onlara

yanıt66
yanıt2
Cennet Karabulut:

Adam in mesleği yüzünden işlediği suç yanına mı kalsın sarhoşun sapığın teki

yanıt2
yanıt1
ekaf paseh:

niye mesleğini elli kere vurguladınız anlamadım

56
116
yanıtYanıtla
SüLeyman Kiyağ:

Sen neden oraya takıldın? Mesleği halkın güvenliğini sağlamak , halka saldırmak değil ! Bu tür konular da bile milliyetçi , meslekçi , ayrıştırıcı davranmaya çalışıyorsunuz , taciz lan bu !

yanıt151
yanıt14
Cevdet Pasa:

Tacizde olsa kimse kimsenin cezasini veremez burasi afrika ülkesi degil. Böyle linc olaylari geri kalmis toplumlarda olur. Adalete teslim edersin sucu belli olduktan sonra cezasini hukuk verir. Bu ne bicim bir ilkel davranis. Yani normal bir insan olarak sokakta dolasmaktan insan korkar. Ya iktiraya ugrarsan hali ne olur bilmem.

40
85
yanıtYanıtla
Mehmet Deniz:

Cevdet, seninle ayni fikirdeyim.Oyle bir Ulkeye donduk ki kimse hukuk dinlenmiyor herkes polis kesildi toplumda.Allah korusun bir iftirada bile adamın suçlu olup olmadığı belli olmadan bicaklanip öldürülup linc edilir mu Ülkede.Cok çok teklikeli yerlere gidiyor memleket bu hiç hayra alamet degil

yanıt22
yanıt20
Perwer:

Cevdet ve Mehmet: sizin için söylemesi kolay tabi. Bir kişi de sizin eşinize, kızınıza veya kız kardeşinize tcvz/tcz de bulunursa yine aynı şeyleri mi söyleyeceksiniz?

yanıt56
yanıt8
Cevdet Pasa:

Eşime kızıma yapılmiş olsada tabiki aynı fikirdeyim, bir insanın suçu ıspatlanmadıkça suçsuzdur. Ayrıca böyle ilkel davranişlar toplumun eğitim be ahlak seviyesinin çok düşük olduğu yerlerde daha fazla gözükür. Ne diyelim EĞİTİM EĞİTİM EĞİTİM ve Güzel AHLAK

yanıt3
yanıt4
D:

Cevdo müdahale edenleri tebrik ediyorum. Ohhh ohhh. ellerine sağlık.

yanıt1
yanıt0
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title