Haberler

Edirne'de tırın biçtiği kamyonette karı-koca mucize eseri hayatta kaldı! Yakıt bitince araçtan inmişler

Güncelleme:

Edirne'de Tem Otoyolu Hamzabeyli yol sapağı yakınında kontrolden çıkan tırın emniyet şeridinde park halindeki kamyonete çarpması sonucu kaza meydana geldi. Yakıt bittiği için kaza öncesi çiftin kamyonetten inmesi muhtemel faciayı önledi. Kazadan kurtulan çift, hurdaya dönen araçlarının başında birbirlerine sarılarak ağladı.

Türkiye'den beyaz eşya yükleyen ve Hamzabeyli Sınır Kapısı üzerinden Romanya'ya gitmek üzere yola çıkan B78 MIR plakalı tır sürücüsü M.A. direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 22 ACJ538 plakalı park halindeki kamyonete çarptı.

Seyir halindeki tır emniyet şeridindeki kamyoneti biçti

ÖLÜMDEN KURTULAN ÇİFT GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Kapıkule'de oto yıkama işi yapan sürücü M.G. ile eşi A.G. yakıtın bitmesi sebebiyle kamyonetlerini güvenlik şeridinin olduğu noktaya çekti. Kaza o sırada meydana geldi. Tır sürücüsü M.A. çarpmanın etkisiyle kamyoneti sürükleyerek paramparça yaptı. Kazada bariyerlere sıkışan kamyonet hurda yığınına döndü. TIR ise ancak yan yattıktan sonra durabildi. Tır sürücüsü de kazayı yara almadan atlattı. Kazada canlarını kurtaran ve birbirine sarılan çift duygularına hakim olamadı.

Seyir halindeki tır emniyet şeridindeki kamyoneti biçti

"ARACIN DIŞINDAYDIK"

Yakıt bittiği için yol kenarında durduklarını söyleyen kamyonet sürücüsü M.G., "Dörtlüleri yaktık. O anda yola bakarken anlamadım geldi biçti bizi. Eşim ve ben aracın dışındaydık. Kendimizi yolun kenarına attık." dedi. İhbar üzerine bölgeye polis ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Yol tek şeride düşürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Seyir halindeki tır emniyet şeridindeki kamyoneti biçti

Seyir halindeki tır emniyet şeridindeki kamyoneti biçti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hamzabeyli Edirne 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title