Haberler

Önce karısını dövdü, sonra ona darp raporu yazan sağlıkçıları! Pes dedirten anlar kamerada

Güncelleme:

Şanlıurfa'da bir kişi, darbettiği karısına hastanede sağlık raporu vermeye çalışan 2 sağlık çalışanını da yakınlarıyla darbetti. Saldırıyla ilgili olarak koca ve 2 yakını gözaltına alındı.

Karaköprü ilçesinde kocası Y.A. tarafından darbedilen A.A. ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Kadının tedavi olup darp raporu almaya çalıştığı esnada kocası Y.A. beraberindeki yakını M.A. ve T.A. da hastaneye geldi.

SAĞLIKÇILARI DA DÖVDÜLER

Karısına müdahale ederek rapor almasına mani olmaya çalışan Y.A. ve beraberindeki 2 kişi, çıkan arbedede hemşire ve güvenlik görevlisini darbetti. Sağlık görevlileri ise başka bir hastaneden darp raporu alarak kendilerine saldıran 3 kişiden şikayetçi oldu.

Önce karısını dövdü, sonra ona darp raporu yazan sağlıkçıları! Pes dedirten anlar kamerada

3 KİŞİ GÖZALTINDA

Olay yerine gelen polis ekiplerince, Y.A. ile 2 yakını gözaltına alındı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda, hastaneye girmeye çalışan şahısların sağlık çalışanlarını darbettiği ve bu esnada diğer sağlık çalışanlarının kapıyı kapatarak içeri girmelerini engellemeye çalıştıkları görülüyor.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Karaköprü Şanlıurfa Haberler

500

Yorumlar (3)

Berke Aydemir:

abi güvenliği niye tutuyosunuz adamı salsanız parçalayacak herifi...

68
2
yanıtYanıtla
Cevap :

Gülenler insan mı acaba ? Yoksa başka bir şey mi ? Nesine güüyorsunuz be gerizekalılar.

48
8
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

güvenliği engelleyen bu kişi de suç ortağı olarak değerlendirilmeli ve güvenlik memurunu görevinden alı koymak da cezalandırılmalı. Öte yandan bu ülkede oluşturulan toplumsal iki kötü zihniyet biri kadına şiddet diğeri sağlıkçıya şiddet. İşte bu sefer ikisi bir arada

16
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title