Haberler

Samsun'da Tır ve Kamyon Çarpıştı: 2 Yaralı

Samsun'da tır ve kamyon çarpıştı: 2 yaralı Tırda sıkışan sürücü 1,5 saatlik çalışma sonucu kurtarıldıSAMSUN - Samsun'da tır ile kamyonun çarpıştığı kazada araçta sıkışan sürücü yaklaşık 1,5 saatlik çalışma sonucu kurtarıldı.

Samsun'da tır ve kamyon çarpıştı: 2 yaralı

Tırda sıkışan sürücü 1,5 saatlik çalışma sonucu kurtarıldı

SAMSUN - Samsun'da tır ile kamyonun çarpıştığı kazada araçta sıkışan sürücü yaklaşık 1,5 saatlik çalışma sonucu kurtarıldı.

Kaza, Canik ilçesi Toptepe Mahallesi, Samsun- Ordu karayolu üzerinde saat 11.15'te meydana geldi. Ordu istikametine doğru ilerleyen Ali Karagöz'ün kullandığı 55 SJ 596 plakalı tır ile Bayram Öztürk yönetimindeki 41 UL 295 plakalı kamyon yan yana giderken henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı birbirleriyle çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan ve yan yatan 55 SJ 596 plakalı tır köprü boşluğuna girdi. Kazada kamyon şoförü Bayram Öztürk hafif yaralanırken, 55 SJ 596 plakalı tır şoförü Ali Karagöz araca sıkıştı. Çevredekilerin polis ve sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine, olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. Tırda sıkışan yaralıyı kurtarmak için itfaiye ekipleri yaklaşık 1,5 saat çaba sarf etti. Tırdan çıkarılan yaralı Ali Karagöz, ambulans ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanın yol daha sonra açıldı.

Polis kazayla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Ali Karagöz Samsun Canik Ordu 3. Sayfa Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title