Haberler

Yasak aşk yaşadığı kadını öldüren zanlının ilk ifadesi ortaya çıktı

Güncelleme:

Samsun'da 31 yaşındaki Muradiye Terzi'yi göğsünden tabancayla vurarak öldüren Murat Demir, olay sonrası kayıplara karışmıştı. Polise teslim olan Murat Demir, ifadesinde "Silahın gerçek olduğunu bilmiyordum. Boğuştuğumuz sırada silah patladı" dedi.

Samsun'da 31 yaşındaki Muradiye Terzi, arasında ilişki olduğu 43 yaşındaki Murat Demir tarafından göğsünden tabancayla vurularak öldürüldü. Cinayet sonrası 1 gece inşaatta saklanan Demir, polis ekiplerine teslim oldu. Zanlı ifadesinde Muradiye Terzi'nin kendisine silah doğrulttuğunu ve çıkan boğuşmada tabancayı eline alarak ateş ettiğini söyledi.

Yasak aşk yaşadığı kadını öldüren zanlının ilk ifadesi ortaya çıktı

GENÇ KADINI ÖLDÜRDÜĞÜ APARTMANDA KAPICI OLARAK ÇALIŞMIŞ

Polisteki sorgusunun ardından Samsun Adliyesine sevk edilen Murat Demir, "3 yıl önce eşimden boşandım. TOKİ bloklarında apartman görevlisi olarak çalıştım. Bu sırada aynı apartmanda kalan Muradiye Terzi ile tanıştım. Eşinden boşanmıştı. Arkadaş olduk. Muradiye daha sonra ikinci evliliğini yaptı. Eşi yurt dışında gemide çalışıyordu. Muradiye ile sevgili olduk. 6 yıldır da sevgiliydik.

Yasak aşk yaşadığı kadını öldüren zanlının ilk ifadesi ortaya çıktı

"BENİMLE GÖRÜŞMEYE DEVAM ETMEK İSTEMİYORDU"

2017 yılından bu zamana kadar Muradiye'nin banka hesaplarına yaklaşık 30 bin lira para gönderdim. Daha sonra da elden 570 bin lira para verdim. Bu paraları daha iyi hayat yaşasın diye verdim. Yaklaşık 2 ay önce Muradiye ile aramızda bir soğukluk oluştu. Benimle görüşmeye devam etmek istemiyordu. Ben Alaçam ilçesine taşındım. Muradiye bana 'görüşelim' diye mesaj attı. Ben de evine gittim. Bana pencereden gel diye işaret etti. Asansöre bindik. Muradiye tekrar 'eve çıkalım, evde konuşalım' diye asansörün düğmesine bastı.

Yasak aşk yaşadığı kadını öldüren zanlının ilk ifadesi ortaya çıktı

"SİLAHI KURUSIKI ZANNETTİM"

Evinin önüne geldiğimizde montunun cebinden tabanca çıkarttı ve bana doğrulttu. Bu sırada etraftan yardım istedi. Boğuşurken tabancayı elinden aldım ve Muradiye yere düştü. Ben de tabancayla ateş açtım. Silahı kurusıkı tabanca zannettim. Geceyi bir inşaata kalarak geçirdim. Sonra teslim oldum" dedi.

Nöbetçi mahkemeye ifade veren Murat Demir tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Murat Demir Samsun Samsun Mahkeme Tutuklama Cinayet Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500

Yorumlar (7)

Oğuzsoyu:

Kadın boşanınca arkadaş olmuş. Sonra evlenince bırakmak istemiş. doğru olanı da yapmış. Böyle pisliklere yaşamak hak değil

114
47
yanıtYanıtla
emrah kurt:

adam, kadına 570 bin lira vermiş.hacı sen ne anlatıyorsun. ben para verecem sonra sen bana ayrılalım diceksin . öyle keriz var mı ?

yanıt19
yanıt47
ayten sağdıç:

SİLAH KURU SIKI ZANNETMİŞ. BİZDE BUNU YEDİK COCUKMU KANDIRIYORSUN .

142
12
yanıtYanıtla
Mark Kolçak:

Bayanı öldüren adama bir şans verilmeliki televizyona çıksın ve yapmış olduğu şeyin bir HATA olduğunu söyleyebilsin. Tüm Türkiye duymalıki bu adam televizyonda diyorki.. "Yaptığım şey bir HATAYDI. Pişmanım. Aman aman sakın başka kimse böyle bir hatayı yapmasın. Biri birimize zarar vermemeliyiz. Kainat şans eseri olarak var olmuş ise.. hiçliğe nasıl huzurluca geri dönebilir için çözümler bulmaya çalışmalıyız"

2
46
yanıtYanıtla
Dilek Özdemir:

kafan mı iyi dayı sen inandığın hiçliğe doğru yol alabilirsin

yanıt13
yanıt2
emrah kurt:

kadın, adamı maddi olarak yemiş.aradan zaman geçince kadın adamla görüşmek istememiş. Ölümü kesinlikle onaylamıyorum bu bir cinayettir ama insan keriz yerine koyulmak istenmez.

23
11
yanıtYanıtla
Kutadgu Bilig:

başkasına 570bin verecek maddi gücün var ama tokide kapıcısın?! bana mantıklı gelmedi

15
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title