Haberler

Otomobilde cansız bedeni bulunan şahıstan geriye tek cümlelik not kaldı

Güncelleme:

Sakarya'nın Erenler ilçesinde 44 yaşındaki adam otomobilinin içinde ölü bulundu. İnceleme yapan polis ekipleri otomobilde, "Artık mezarımın başına gelip su dökersiniz, ağaç dikersiniz" yazılı not buldu.

Sakarya'nın Erenler ilçesinde meydana gelen olayda, M.S. (44), 54 H 3452 plakalı Opel marka otomobilin içinde silahla vurulmuş halde bulundu. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

"ARTIK MEZARIMIN BAŞINA GELİP..."

Ekiplerce yapılan incelemede otomobilde M.S.'nin ailesi için "Artık mezarımın başına gelip su dökersiniz, ağaç dikersiniz" yazılı not bulundu.

Otomobilin içinde ailesine bıraktığı notlar ve cesedi bulundu

YAKINLARININ FERYATLARI YÜREK DAĞLADI

Durumu haber alarak bölgeye gelen yakınlarının sinir krizi geçirerek feryat etmesi ise yürekleri dağladı. Yapılan incelmenin arından M.S.'nin cansız bedeni hastane morguna sevk edildi. Polis ekipleri, hususa ilişkin inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İnceleme Erenler Sakarya Olaylar 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (5)

Marko Apostolidis:

belki adam intihar etmiş olabilir... ama olduğu şey kesinlikle geride kalanlara sorumsuz/bencil/saygısız davranmış olması. onu adam yerine koyan yakınları göğüslerinde nankör beslemişler.

13
127
yanıtYanıtla
Zamla BOĞUŞANTÜRK:

Hiç tanımadığın adam hakkında söylediklerine bak! Pes doğrusu… Adam canından vazgeçmiş, sen; nankörlük, bencillik, saygı falan filan boş konuşuyorsun… Allah rahmet eylesin de geç git.

yanıt155
yanıt3
Marko Apostolidis:

@ zamla... adam sorumluluktan kaçmış ailesini yüz üstü bırakıp gitti, eşini elin adamına verdi... sen gerçekten bu kadar körmüsün? firar etti = bencil/sorumsuz ve saygısız.

yanıt9
yanıt71
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Marko her doğru her yerde her zaman söylenmez!

yanıt23
yanıt7
İbrahim Demirel:

Adamın ne sorunu vardı bilemem ama babasını küçük yaşta kaybetmiş biri olarak kısmen de olsa hak veriyorum. Anne babanın sevgisin den, maddi ve manevi desteğinden yoksun kalmak çok zor bunu yaşadım biliyorum.

yanıt6
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title