Haberler

Sakarya'da Kaçak Akaryakıt ve Uyuşturucu Operasyonu: 800 Litre Kaçak Akaryakıt ve Uyuşturucu Ele Geçirildi

Güncelleme:

Sakarya'nın Erenler ve Pamukova ilçelerinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda, 800 litre kaçak akaryakıt ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. 3 şüpheli gözaltına alındı.

Sakarya'da 800 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi: 3 gözaltı

SAKARYA - Sakarya'nın Erenler ve Pamukova ilçelerinde jandarma ekiplerince gerçekleştirilen kaçak akaryakıt ve uyuşturucu operasyonlarında 800 litre kaçak akaryakıt ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Konuya ilişkin 3 şüpheli gözaltına alındı.

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ile Erenler ve Pamukova İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçak akaryakıt ve uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi. 3 şüphelinin ev ve işyerlerinde gerçekleştirilen aramalarda, 800 litre kaçak akaryakıt, 7 adet ectasy hap, 2 gram metamfetamin, 250 gram kubar esrar, 11 bin 300 adet doldurulmuş makaron, 520 gram kıyılmış tütün ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli ve idari işlem başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Pamukova Jandarma Erenler Sakarya Güvenlik Uyuşturucu Operasyon Kaçakçılık 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title