Haberler

Pınar Gültekin'e verilen ceza sonrası acılı baba böyle feryat etti: İsyanım öyle büyük olacak ki 10 yıl herkes konuşacak

Güncelleme:

Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i varil içerisinde diri diri yakarak üzerine beton döken katil zanlısı Cemal Metin Avcı'ya haksız tahrik indirimiyle 23 yıl yıl hapis cezası verildi. Pınar Gültekin'in babası Sıddık Gültekin karara isyan ederek, "Bir üniversite öğrencisini diri diri yakan birine 23 yıl ceza veriyor. Düşünebiliyor musunuz? Beni anlayan bir kişi var mı bu ülkede? Ben artık isyan ediyorum, isyanım öyle büyük olacak ki 10 yıl herkes tarafından konuşulacak" dedi.

Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i (27) boğduktan sonra varile koyup yakan Cemal Metin Avcı'nın (32), 'canavarca hisle, eziyet çektirerek ve tasarlayarak öldürme' suçundan yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme heyeti, 23 aydır tutuklu Avcı'ya ağırlaştırılmış müebbet cezası verildi ancak ceza haksız tahrik indirimiyle 23 yıla indi.

Pınar Gültekin'in katiline yapılan haksız tahrik indirimi sonrası acılı baba konuştu: İsyanım çok büyük olacakPınar Gültekin

"KARŞI TARAF MADDİYAT AÇISINDAN DAHA GÜÇLÜYDÜ"

Kararın ardından TELE1'e konuşan Pınar Gültekin'in babası Sıddık Gültekin, "Karşı taraf maddiyat açısından daha güçlüydü. Türkiye'de adalet yok, ölmüş. Verilen cezayı kamuoyunun vicdanına bırakıyorum. Cumhurbaşkanı hani bu işin takipçisi olacaktı? Bu, Dolmabahçe'de kadın cinayetlerine karşı verilen iftar yemeğine benzemez. Gelsin Muğla'da görsün, defalarca söyledik..." dedi.

Pınar Gültekin'in katiline yapılan haksız tahrik indirimi sonrası acılı baba konuştu: İsyanım çok büyük olacakBaba Sıddık Gültekin

"İSYANIM ÖYLE BÜYÜK OLACAK Kİ 10 YIL KONUŞULACAK"

Mahkemenin verdiği karara isyan eden Gültekin, "Artık diyecek bir şey bulamıyoruz. Böyle adalet mi olur? Bir üniversite öğrencisini diri diri yakan birine 23 yıl ceza verilir mi? Ben artık isyan ediyorum, isyanım öyle büyük olacak ki 10 yıl herkes tarafından konuşulacak" ifadelerini kullandı.

Pınar Gültekin'in katiline yapılan haksız tahrik indirimi sonrası acılı baba konuştu: İsyanım çok büyük olacak

NE OLMUŞTU?

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin (27), 16 Temmuz 2020'de Akyaka Mahallesi'nde yalnız yaşadığı evinden ayrılmış, aynı gün ablasıyla telefonla görüştükten sonra kendisinden bir daha haber alınamamıştı. Ailesinin Akyaka Jandarma Komutanlığına kayıp ihbarında bulunması üzerine başlatılan çalışmada Gültekin'i tanıyan kişilerin listesi çıkarılmış ve bölgedeki güvenlik kamerası kayıtları incelenerek görgü tanıklarının ifadelerine başvurulmuştu. Şüphe üzerine gözaltına alınan genç kızın eski erkek arkadaşı Cemal Metin Avcı, ilk ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmese de deliller ortaya konunca bir süre arkadaşlık yapıp ayrıldığı Gültekin'i bağ evinde öldürdüğünü, cesedini yaktıktan sonra varille Gülağzı mevkisindeki ormanlık alana attığını itiraf etmiş ve tutuklanmıştı.

Cemal Metin Avcı'nın kardeşi Mertcan Avcı da soruşturma çerçevesinde telefon sinyallerinin ağabeyiyle aynı zaman diliminde olay yeri ve yakınlarında tespit edilmesi üzerine jandarma ekiplerince gözaltına alınmış, "delil karartmak" suçlamasıyla tutuklanmıştı.

Pınar Gültekin'in katiline yapılan haksız tahrik indirimi sonrası acılı baba konuştu: İsyanım çok büyük olacakKatil Cemal Metin Avcı

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Pınar Gültekin Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kamu çalışanları için Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kamu çalışanları için Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerim'leri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerim'leri yırttı

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 4 Haziran Salı Survivor'da kim kazandı? Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı 4 Haziran Salı 2024? #128250 Avusturya Sırbistan maçı CANLI izle! (HD) 4 Haziran Avusturya Sırbistan maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Portekiz Finlandiya maçı CANLI izle! (HD) 4 Haziran Portekiz Finlandiya maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Kutsal Damacana 4 filminin konusu ne, oyuncuları kim? Kutsal damacana 4, ne zaman nerede çekildi? #128250 Kurban Bayramı tatili kaç gün? Bayram tatili 9 gün mü oldu, özel sektöre de 9 gün mü? Niyazi Gül Dörtnala filmi konusu nedir? Niyazi Gül Dörtnala oyuncuları ve Niyazi Gül Dörtnala özeti! Niyazi Gül Dörtnala ne zaman, nerede çekildi? Niyazi Gül Dörtnala konusu ve oyuncuları Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak? Emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman verilecek? Thor filmi konusu nedir? Thor ne zaman, nerede çekildi? Thor oyuncuları ve Thor özeti! Ölümcül Çarpışma filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ölümcül Çarpışma filmi ne zaman, nerede çekildi? 4-5 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 4-5 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
Mourinho'ya rakip olacak! Fatih Terim Süper Lig devinin başına geçiyor

Mourinho'ya rakip olacak! Fatih Terim Süper Lig devinin başına geçiyor

500

Yorumlar (5)

Metin Yalcin:

10 sene sonra bu katil içeriden çıkınca bu baba onu sağ bırakmaz kendi ruhunu rahatlatır ..

15
3
yanıtYanıtla
Babilya :

Cezası müebbet hatta zehirli iğne olmalıydı. Bu ve buna benzerolaylar bir vahşet.

6
3
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Türkiye'deki 6 milyon kripto Ermeni ve Yahudi lerin içerisinde Adalet Bakanlığı nda hakim ve savcı olarak kaç tanesi görev yapıyor . Kamuoyuna bir açıklasalarda bizde bilsek diyorum !!!

4
3
yanıtYanıtla
Halil çağrı Çevik:

Referandumda ewt dedik yasalar hepsi değişti tekrar yapamazlar çünkü işlerine gelmez.ewt diyenler bu kızın günahına girdi hayır diyenler girmedi

1
5
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

Neye göre takvim belirlemiş baba. Neden 10 yıl? 9 ya da 11 değil. Belki 10 gün sonra unutulur. Allah vermesin.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title