Haberler

Parkta POS cihazıyla alkol satışına polis baskını

Güncelleme:

Eskişehir'de bir parkta, polis ekipleri, POS cihazı ile alkol satışı yapan şahsa 56 bin lira, 10 kişiye de maske takmamak ve sosyal mesafeye uymamaktan ceza kesti.

Eskişehir'de dün gece Kanlıkavak parkı civarında denetim çalışmaları sürdüren polis ekipleri, bir araçta POS cihazı ile alkol satışı yapan şahsa 56 bin lira, çevrede bulunan 10 kişiye de maske takmamak ve sosyal mesafeye uymamaktan idari para cezası uygulandı.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü, Kovid-19 kapsamında alınan tedbir kararların denetimi doğrultusunda Kanlıkavak parkı civarında gece saat 02.00 ila 03.30 arasında motorize ve yaya devriyeler ile trafik ekibinin katıldığı müşterek bir uygulama gerçekleştirdi.

217 ADET ALKOLLÜ İÇKİ ŞİŞESİ BULUNDU

Bir araçtan seyyar olarak nakit ve bir tekel bayisine ait pos cihazı kullanmak suretiyle alkol satışı yapıldığı tespit edildi. Yapılar kontrolde araç içerisinde bulunan kasalarda 217 adet alkollü içki şişesi olduğu görüldü ve "yasal olmayan şekilde alkollü içki satışı" yapan şahıs hakkında 56 bin TL para cezası kesilerek işlem başlatıldı.

Parkta ilginç alkol satışına polis baskını

İDARİ PARA CEZASI KESİLDİ

Ayrıca 10 kişiye "maske takmamak ve sosyal mesafeye uymamaktan" idari ceza işlemi uygulandı. Denetimlerde ayrıca trafik ekipleri park etrafında yapılan uygulamalarda 3 araç sürücüsüne alkollü araç kullanmak suçundan idari ceza işlemi uygulandı. Yapılan açıklamada, "Eskişehir halkının huzur ve güvenliğinin sağlanması doğrultusunda yaya ve motorize ekiplerimizce, özellikle park ve kamuya açık alanlarda kontrol ve denetimlerimiz azim ve kararlılıkla devam edecektir" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kanlıkavak Eskişehir Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500

Yorumlar (6)

ahmet:

böyle giderse artık sokakta içki içmeyi de yasaklicaklar

7
6
yanıtYanıtla
Avni:

Batının beşiği örnek aldığını z hic ab devletlerin de sokak ta içmek yok belirli alan lar var ksnun var kural var Türkiye de ise her yer de zkkim lan

yanıt4
yanıt4
edgar:

avniciğim bilip bilmeden ötme avrupada isteyen istediği yerde istediğini içiyor boş yapma (almanyada yaşıyorum)

yanıt1
yanıt0
suskun:

fırsatçılık örneği budur işte birde şu sahil kesimlerinde adamlar 10 tl içeçeği 15 tl ye satmların önünede geçilse süper olacak ama işte nerde herles kafasına göre

5
1
yanıtYanıtla
Tekelci:

Senin sahikdeki dükkan kiralarından haberin varmı, sen git içerlerden al oraya gelene kadar sıcak içersin.

yanıt0
yanıt0
Ahmet e:

Sokakda içki içmek nirmalse içtikten sonra şişeye otur ziyan olmasın. Git içki yeri nereyse orada iç. Biz parka isiyor muyuz

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title