Haberler

Pamukkale Üniversitesi'nde, 4'üncü kattan aşağı atlayan son sınıf öğrencisi ağır yaralandı

Güncelleme:

Pamukkale Üniversitesi'nde 2021 yılında bir öğrencinin intihar ederek yaşamına son verdiği Eğitim Fakültesi'nde, kendisini dördüncü kattan aşağıya bırakan son sınıf öğrencisi ağır yaralandı. Üzerine düştüğü ağaç sayesinde ölümden kıl payı kurtulan öğrenci, yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veriyor.

Pamukkale Üniversitesi'nin Çamlaraltı Mahallesi'nde bulunan merkez yerleşkesinde meydana gelen olayda, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü öğrencisi Hasan K., eğitim gördüğü fakültesinin 4. katına çıktı. Herkesin içinde kendisini camdan aşağıya bırakan Hasan K., ağacın üzerine düşmesi sonucu ağır yaralandı.

YOĞUN BAKIMA ALINDI

Çevredeki öğrenciler, ağır yaralanan Hasan K.'ya müdahale ederken, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden sağlık görevlileri Hasan K.'ya yapılan ilk müdahalenin ardından Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırdı. Ağacın üzerine düşmesi sonucu ölümden kurtulan ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Hasan K., yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Pamukkale Üniversitesinde intihar şoku

AYNI FAKÜLTEDE DAHA ÖNCE İNTİHAR YAŞANMIŞTI

PAÜ, 8 Aralık 2021 tarihinde Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü 1. sınıf öğrencisi Musa Enes Pekdemir'in intiharıyla sarsılmıştı. Dersten çıktıktan sonra, eğitim gördüğü binanın 4. kat boşluğundan kendisini aşağı bırakan Pekdemir, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Fakülte yönetimi olayın yaşandığı bölgede önlem aldı. Binaya yüksekten düşme hızını yavaşlatan ve şiddetli darbe almasını önleyen güvenlik ağı sistemi kurulduğunu açıklamıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Pamukkale Üniversitesi Pamukkale Üniversitesi Pamukkale 3.Sayfa Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi?
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

500

Yorumlar (3)

haksız mıyım:

Allaha iman edin, manevi yönden güçlü olursunuz. bu bilimseldir. manevi boşluğu dünyalık hiçbişey doldurmaz

87
25
yanıtYanıtla
Hayri :

Şu bilimsel yayının kaynağını bir görelim bakalım belki inanırırz o zaman

2
1
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

Prof. Dr. Nevzat Tarhan yeni kitabı Ruh, Beyin ve Akıl Üçgeninde İnsanoğlu İNANÇ PSİKOLOJİSİ . binler ispattan biri bu kitapta. inanıp inanmamak sana kalmış ama Allah var. iyiliğin için diyorum. çıkarım yok bunda.yazık etme kendine

yanıt4
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title