Haberler

Palalı Sabri olarak bilinen Sabri Çelebi öldürüldü

Güncelleme:

Gezi olayları sırasında palayla göstericilere saldırdığı için adı Palalı Sabri olarak kalan Sabri Çelebi İstanbul Beyoğlu'nda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Polis konuyla ilgili çalışma başlattı.

Gezi eylemleri sırasında elinde pala ile göstericilere saldıran ve bu nedenle 'Palalı Sabri' olarak anılan Sabri Çelebi'nin yargılandığı fuhuş çetesi davasında, tutuklu sanıklar tahliye edilmişti. Sabri Çelebi, Beyoğlu Talimhane'de uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

OTOMOBİLİYLE GİDERKEN ÖNÜNÜ KESTİLER

Beyoğlu'nda dün gece saatlerinde Sabri Çelebi otomobiliyle giderken, bir grup tarafından durduruldu. Çelebiyle gruptakiler arasında tartışma çıktı. Kısa süre sonra gruptaki bir kişi silahla Çelebi'ye ateş ettikten sonra kaçtı.

Palalı Sabri olarak bilinen Sabri Çelebi öldürüldü

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralanan Sabri Çelebi'yi ambulansla hastaneye götürdü. Çelebi hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: Haberler.com / Olgun Kızıltepe - 3.Sayfa

Sabri Çelebi İstanbul Beyoğlu Çelebi Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (84)

haksız mıyım:

gezi gibi devlete kalkışanlar gün yüzü görmeyecek. can atalay, osman kavala gibi. herkes akıllı olacak. bu devlet 30 kupona alınmadı

797
1192
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

düzeltelim devlet alınıp satılmaz ona vatan diyelim evet bu vatan 30 kupona alınmadı ama 30 40 kupona satanlar var ülkemin topraklarını, tesislerini değerlerini onlara ne diyeceksin???

yanıt862
yanıt212
haksız mıyım:

neden iftira atıyorsun mehmet, ayıp değil mi erkek adama yakışır mı iftira? her ülkede yabancıya mülk satışı var. bizim de zenginler abd de, londra da hatta artistler yunanda mülk ediniyor. bu ülkenin toprağını satmak mı? ayıp ayıp boş edebiyatla algı yapmayın

yanıt289
yanıt591
sade vatandaş:

30 kupon dedinde aklıma her nedense parsel parsel kupon araziler geldi

yanıt375
yanıt54
Özkan Bulut:

Allah'ım senin adaletine güveniyor sığınıyoruz

550
43
yanıtYanıtla
Lafı sokarım:

Kitapsızlar da Allahtan kuran bahsetmesi ne ilginç.Sadece bir tarafları sıkışınca Allah kitap bilir ne

yanıt95
yanıt293
Sahi :

ilahi adalet illaki tecelli edecek. Ya bu dünyada ya öteki tarafta. O zaman yapilan tüm hainliklerin hesabi verilecek.

yanıt76
yanıt5
Hasan Ağa:

Gezi Park'ta Vatan hainlerine saldırıyorsa benim gözümde kahramandır gezi parkciları Vatan hainidir Allah rahmet eylesin

59
158
yanıtYanıtla
Sezgin Sezgin:

Vallahi mı diyosun.. Senin kahramanın 62 tane yabancı uyruklu kadını alıkoyup zorla fuhuş yaptırmaktan yargılanmıştı..Kahramanın bu senin

yanıt125
yanıt11
Emrah Emir:

Kaça kadar sayabiliyorsun Hasan?

yanıt0
yanıt0
Tüm 84 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title