Haberler

Oyuncu Oral Özer'in Yaralandığı Bar Saldırı Ortaya Çıktı

Oyuncu Oral Özer'in yaralandığı bar saldırı ortaya çıktıİSTANBUL - Kadıköy'de dün gece Ünlü Oyuncu Oral Özer ve 1 kişinin yaralandığı bar saldırısına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Oyuncu Oral Özer'in yaralandığı bar saldırı ortaya çıktı

İSTANBUL - Kadıköy'de dün gece Ünlü Oyuncu Oral Özer ve 1 kişinin yaralandığı bar saldırısına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde bir şahıs elinde silahla barı tarıyor.

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde bulunan bir bara önceki gece silahlı saldırı düzenlenmişti. Olay sırasında barda bulunan ünlü oyuncu Oral Özer 'da aralarında bulunduğu iki kişi yaralanmıştı. Oral Özer isimli sinema ve dizi oyuncusunun da çıkan tartışmada hastanelik oluncaya kadar dövüldüğü iddia edilmişti. Bara düzenlenen silahlı saldırının kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde bir şahsın elinde silahla barı taradığı görülüyor.

Öte yandan Özer, Twitter hesabından yaptığı açıklamada; "Dün gece müşterisi olduğum mekan kurşunlandı ve ben üzerinden bir dakika geçmeden ölesiye darp edildim. Suçsuz, sebepsiz." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Güvenlik Kamerası Oral Özer Kadıköy 3. Sayfa Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title