Haberler

Ortaokul Öğrencisi Hayvan Damında Kendini Astı

Güncelleme:

Aydın'da, 14 yaşındaki ortaokul öğrencisi, evlerinin arkasındaki hayvan damında tavana bağladığı iple kendini asarak yaşamına son verdi.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, ortaokul öğrencisi Nazmi A. (14), evlerinin arkasındaki hayvan damında, tavana bağladığı iple kendini asarak, yaşamına son verdi.

CANSIZ BEDENİNİ BABASI BULDU

Toygar Mahallesi'ndeki evine, dün saat 23.00 sıralarında, teravih namazından sonra dönen çiftçi Mehmet A., oğlu Nazmi A.'yı evde göremeyince beklemeye başladı. Mehmet A., oğlunun gelmemesi üzerine merak edip, gidebileceği yerlerde aramaya başladı. Evlerinin arkasındaki hayvan damına giren Mehmet A., Esenler Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencisi oğlunun tavana iple asılı cansız bedenini gördü.

JANDARMA SORUŞTURMA BAŞLATTI

Mehmet A.'nın ihbarıyla olay yerine gelen jandarma ekipleri, Nazmi A.'nın intihar ettiğini belirledi. Jandarma ve savcının incelemesinin ardından Nazmi A.'nın cenazesi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna gönderildi. Cenaze, hayvan damından çıkarılırken, baba Mehmet A. ve anne Ayşe A. ise sinir krizi geçirdi. Çifti, yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Jandarma, Nazmi A.'nın intiharıyla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Toygar Mahallesi Nazilli Aydın 3. Sayfa Haberler

Tabutlardan sadece ikisinin üzerinde vardı! Reisi'nin cenazesinde dikkat çeken detay

Tabutlardan sadece ikisinin üzerinde vardı! Reisi'nin cenazesinde dikkat çeken detay

Ayhan Bora Kaplan davasında Süleyman Soylu'nun ismi tutanaklara girdi

Ayhan Bora Kaplan davasında Süleyman Soylu'nun ismi tutanaklara girdi

Evine çağırdığı 12 yaşındaki kız çocuğunu istismar etti! Karısını 'annesi' olarak tanıtmış

Evine çağırdığı 12 yaşındaki kız çocuğunu istismar etti! Karısını "annesi" olarak tanıtmış

Bakmadan Geçme

Yaprak Dökümü'nde Cem neden öldü? Yaprak Dökümü'nde Cem karakterinin ölüm sebebi ne? 23 Mayıs Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 23 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 22 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Karısını annesi olarak tanıtıp 12 yaşındaki kızı taciz etti! Olay ne, nerede oldu? Philips boykot mu? Philips İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Philips Türk malı mı, sahibi kim? ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ! #129349 Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda? #9917 Yarın okullar tatil mi? 23 Mayıs okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Senua's Saga: Hellblade II İncelemesi: Büyüleyici Grafikler ve Derin Hikaye Ayhan Bora Kaplan davasındaki Süleyman Soylu detayı ne? Olay ne, ne oldu? Survivor final tarihi ne zaman? Survivor All Star ne zaman bitecek, şampiyonluk ödülü nedir? Sakarya Belediyesi hangi parti? Sakarya Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2024 İstanbul Sakarya yerel seçim sonuçları! Ubisoft'un Ücretsiz FPS Oyunu XDefiant Piyasaya Sürüldü: İşte Sistem Gereksinimleri 22 MAYIS YEMEKTEYİZ CANLI İZLE Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay kızlarına ne isim verdi? ASGARİ ÜCRETE ZAM GELECEK Mİ 2024: Asgari ücrete zam yapılacak mı, ne kadar kaç TL yapılacak?
Müşterisi olmadığı bankadan adına 350 bin TL kredi çekildi! Mağdur sayısı 150'yi geçti

Müşterisi olmadığı bankadan adına 350 bin TL kredi çekildi! Mağdur sayısı 150'yi geçti

500

Yorumlar (23)

...:

gencecik delikanlı Allah ailesine sabırlar versin . . .

71
0
yanıtYanıtla
hakkı dayı:

gençlerin eleştiriye hiç tahammülleri yok.

53
5
yanıtYanıtla
Mert:

Bazı insanlarda eleştirirken çok acımasız olabiliyor maalasef

yanıt2
yanıt0
HÜSO:

cinayet

1
23
yanıtYanıtla
anne:

aynı yaşta çocuğum var benimde. zamanın ergenlik problemleri de çok ağır geçiyor. birde LGS sınav stresi var malum. eskiden biz anneden babadan çekinirdik şimdi tam tersi çocuklardan korkar olduk. psikolojileri bozulmasın diye. Allah o anneye babaya sabır versin çok acı. Rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısını.

22
0
yanıtYanıtla
hıdır dikerileriyiter:

evlatlarınızı iyi ve terbiyeli yetiştirmezseniz sonları böyle yada daha beter olur.

yanıt0
yanıt17
KARA KUYU:

ehmm. . . hayvan dami ne ya? tamam türkcem pek iyi degil ama gene ilk okulu türkiyede okumus birisiyim.

0
9
yanıtYanıtla
kara murat:

yani sen de ona takıldın dimi ? ilkokul mezunu olduğun belli. . .

yanıt1
yanıt2
Adınızı Yazın:

Eğitim sistemi yaşama şartları çocukları çok yıpratıyor kim bilir ne sorunu vardı yiğidimin

8
0
yanıtYanıtla
Ahmet:

Allah kimseye böyle acı göstermesin

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title