Haberler

Ordu'da 3 katlı binada yangın: 5 kişi dumandan etkilendi

Güncelleme:

Ordu'nun Altınordu ilçesinde, 3 katlı bir binanın zemin katında çıkan yangında 13 kişi tahliye edildi ve 5 kişi dumandan etkilendi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

Ordu'da 3 katlı binada yangın: 5 kişi dumandan etkilendi

ORDU - Ordu'nun Altınordu ilçesinde, 3 katlı binanın zemin katında yangın çıktı. Yangın nedeniyle 13 kişi tahliye edilirken, dumandan etkilenen 5 kişi hastaneye kaldırıldı.

Olay, Bucak Mahallesi'nde bulunan 3 katlı bir binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, karton depolamak için kullanılan zemin kattaki dairede henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın kısa sürede büyüyerek, binayı sararken, bu esnada olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin desteğiyle binada mahsur kalan 13 kişi tahliye edildi, 5'i ise dumandan etkilendi. Dumandan etkilenen vatandaşlar ambulans ile şehirdeki çeşitli hastanelere götürüldü.

İtfaiye ekiplerinin yaptıkları çalışmaların sonucunda yangın söndürülerek kontrol altına alındı.

Polis ekipleri yangınla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Altınordu İtfaiye Ordu 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title