Haberler

Oğlunun telefonundan mesaj atıp kapıyı açtırdığı boşanma aşamasındaki eşini öldürdü

Güncelleme:

Ankara'da 36 yaşındaki bir şahıs, boşanma aşamasındaki eşi Yonca Kazan Coşkun'a oğlunun telefonundan "Anne çok hastayım, okulun bahçesinde seni bekliyorum" mesajı gönderdi. Oğlunun yanına gitmek üzere kapıyı açan Yonca Kazan Coşkun, bu sırada içeri giren boşanma aşamasındaki eşi tarafından önce tecavüze uğradı, daha sonra da bıçaklanarak öldürüldü.

Ankara'da Kerim Coşkun (36), 6 aylık uzaklaştırma kararının sona ermesinin ardından boşanma aşamasındaki eşi Yonca Kazan Coşkun'a (32), oğlunun telefonundan 'Anne çok hastayım, okulun bahçesinde seni bekliyorum' mesajı gönderdi. Yonca Kazan Coşkun, hasta olduğunu düşündüğü oğlunun yanına gitmek için kapıyı açtığı sırada eve giren eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, 15 Nisan'da Eryaman semtinde meydana geldi. Yonca Kazan Coşkun, 2013 yılında belediyede temizlik görevlisi olan Kerim Coşkun ile evlendi. Yonca Kazan Coşkun, pandemi döneminden itibaren aralarında başlayan geçimsizliğin ardından eşinin kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek, 7 ay önce boşanmaya karar verdi. Yonca Kazan Coşkun, eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldırarak, boşanma davası açarken, annesinin yanına döndü. 10 ve 7 yaşındaki çocukları ise babalarında kaldı.

Oğlunun telefonundan mesaj atıp kapıyı açtırdığı boşanma aşamasındaki eşini öldürdü

OĞLUNUN TELEFONUNDAN MESAJ GÖNDERDİ

6 aylık uzaklaştırma kararının sona ermesinin ardından Kerim Coşkun, eşinin oturduğu binaya girerek, oğlunun cep telefonundan, 'Anne çok hastayım, okulun bahçesinde seni bekliyorum' mesajı gönderdi. Yonca Kazan Coşkun, oğlunun hasta olduğunu düşünerek yanına gitmek için kapıyı açtığı sırada dışarıda bekleyen Kerim Coşkun, eve girdi. Eşinin belindeki bıçağı fark eden Yonca Kazan Coşkun, banyoya kaçtı. Kerim Coşkun, banyo kapısını kırıp içeriye girerek eşini bıçakladı. Yonca Kazan Coşkun, olay yerinde hayatını kaybederken, Kerim Coşkun, gelen polis ekiplerine teslim oldu. Binaya giriş ve çıkış anı güvenlik kamerasına yansıyan Kerim Coşkun, savcılıktaki ifadesinde, eşiyle pandemi döneminden itibaren cinsel konularda sorunlar yaşadıklarını, eşinin olay günü kendisine hayatında başka birisi olduğunu söyleyerek, "Sen erkek misin, erkeklik görevini yapıyor musun?" dediğini ileri sürdü. Kerim Coşkun, sevk edildiği nöbetçi mahkemede tutuklandı.

Oğlunun telefonundan mesaj atıp kapıyı açtırdığı boşanma aşamasındaki eşini öldürdüYonca Kazan Coşkun

"BIÇAĞINI ÇIKARIP TECAVÜZ EDİYOR"

Yonca Kazan Coşkun ise Ankara'da yakınlarının katıldığı cenaze töreni ardından toprağa verildi. Yonca Kazan Coşkun'un kardeşi Özge Kazan (22), "Katil zanlısı olay günü binanın kapısı içeriden çıkan bir kişi tarafından açılınca içeriye giriyor. Burada yangın merdiveninde saklanıyor. Ablam onu engellediği için çocuğunun telefonundan 'Anne ben çok hastayım, beni okuldan alır mısın' diye yazıyor. Ablam da 'Oğlum ben hastayım, gelemem' diye mesaj atıyor. Daha sonra eşini arıyor, eşi 'işteyim gidemem' diyor. Ablam hazırlanıp çıkmak üzereyken katil onu içeriye atıyor. İçeriye girdikten sonra bıçağını çıkarıp tecavüz ediyor. Ablam bu olay gerçekleştikten sonra banyoya saklanıp kapıyı kilitliyor. Ütüyle kapının kolunun yan tarafını deliyor. Sırtından 3 kez bıçaklıyor. Ablam zaten kan kaybından hayatını kaybediyor. Hiçbir şey olmamış gibi binadan çıkıyor" dedi.

Oğlunun telefonundan mesaj atıp kapıyı açtırdığı boşanma aşamasındaki eşini öldürdüKerim Coşkun

Özge Kazan, ablasının yaklaşık 1 yıldır boşanmaya çalıştığını söyleyerek, "Her seferinde 1 aylık uzaklaştırma aldırıyordu. Katil ablamla konuşup 'Çocuklarını görmek istiyorsan uzaklaştırma kararı alma' dedi. Ablama kasım ayından bu yana çocuklarını göstermiyorlardı. Ablam da çocuklarını özlediği için uzaklaştırma kararını aldırmadı. Ablam kafede çalışıyordu. İşe giriş çıkış saatlerini takip ederek öğrenmiş. Planlayarak, tasarlayarak evine gidiyor. Zanlının en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz" diye konuştu

Oğlunun telefonundan mesaj atıp kapıyı açtırdığı boşanma aşamasındaki eşini öldürdüYonca Kazan Coşkun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ankara 3.Sayfa Kadın Yaşam Haberler

500

Yorumlar (56)

Uğur Deniz:

Dövme yaptıranlara dikkat edin hepsine demiyorum ama dikkat edin

1156
940
yanıtYanıtla
ışık ararat:

kesinlikle sağlıklı ruh haline sahip değiller

yanıt717
yanıt410
ŞAŞKIN:

Firavun'luk o kadar çoğaldı ki... Ferdiddün Attar Hazretlerine sordular; "neden bütün peygamberler erkek?" diye. Bu soruya cevaben; "eğer ben sizin âla olan rabbinizim diyen kadınlar olsaydı, Allah kadınlardan da peygamber gönderirdi. " Bir erkek olarak özgünüm. Böylelerini yetiştiren Anne Babalar da bu günaha ortaktır.

278
48
yanıtYanıtla
Marko Apostolidis:

@saskin.... kuranı aç ve oku ve göreceksin kimse kimsenin ne günahından sorumludur nede sevabından.... senin bahsettiğin şeyi hocalar uydurur ve o tür hocaya inanan elindeki çocuğuna karşı kendi şahsi çıkarı için (cehennemde yanmayayım diye ) şiddet uygulamış olur ve şiddet barış ve huzuru bozar.

yanıt29
yanıt45
Harun SİZER:

senin hazretin bi halt anlamamış erkek yaradılışı gereği hükümranlık duygusu içindedir çocuklara baksa bu duyguyu görebilirmiş tabi bastırılmış duygular hariç

yanıt10
yanıt47
ŞAŞKIN:

@Marko oku ayet; Rabbimiz! Biz büyüklerimizi (Anne Baba, Çevre...) dinledik, onlar da bizi yoldan saptırdılar.Rabbimiz! Onlara iki kat azap ver ve onları ağır bir şekilde lânetle!” (Ahzap/67-68) çocuklar Allah'ın Anne Babaya emanetidir. Güzel Ahlakta örnek olmazlarsa iki kat azap görürler. Şiddet değil güzel ahlakla örnek olacaklar. Şiddette günahtır. Süt, yoğurtla mayalandığı gibi çocukta Anne Baba yakın çevresiyle Mayalanır...

yanıt48
yanıt1
ŞAŞKIN:

@Harun insan çift taraflı bir varlıktır. Nefsani yönüyle ilahlık taslar herşey benim istediğim gibi olacak... Der. Ruhani yönü, sevgiden merhametten... İbarettir. Nefsani yönü, büyür ruhani yönü büyümezse ilahlık taslar. Ruhani yönü fıtratında vardır. Nefsani yönünü çevreden Anne Baba arkadaş... Alır. Fıtratında yoktur. Erkek için de kadın için de böyledir

yanıt44
yanıt1
muro baba:

Allahım herkese akıl fikir merhamet vicdan ver. İnsanoğlu nereye gidiyor.

245
7
yanıtYanıtla
10 Kaplan:

Kiz kardeşin soğukkanlı anlatımı da ayrı ilginç. Başkasından bahseder gibi .

yanıt30
yanıt7
Snn Aksu:

Vahsette her gün farklı boyut getiriyor insanımız

121
2
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title