Haberler

Müge Anlı'da şaşkına çeviren olay! 29 yaşındaki kadın, 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçtı

Güncelleme:

Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert isimli programda belki de tüm zamanların en skandal olaylarından biri yaşandı. 29 yaşındaki bir kadın canlı yayında 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçtığını itiraf ederken, mağdur kocası Umut Yiğit ise duydukları karşısında büyük şok yaşadı. Yiğit, "Düşünme kapasitemi yitirdim. Bu kadın, bu şahıstan hamile kalsa benim karım benim torunumu mu doğuracak?" ifadelerini kullandı.

Müge Anlı'nın Tatlı Sert programında yaşananlar tüm Türkiye'yi bir kez daha şaşkına çevirdi. 29 yaşındaki kadın 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçtı. Canlı yayına katılan kadın iddiaların doğru olduğunu itiraf etti.

"BEN BU KÖTÜLÜĞÜ DÜŞMANLARIMDAN BİLE GÖRMEZDİM"

Mağdur Koca Umut, yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı. Olanlara inanamadığını belirten koca, "Ben bu kötülüğü düşmanlarımdan bile görmezdim. Benim ilk evliliğimden olan Mustafa Yitik ile 9 yıllık eşim Tuğçe Akpençe birlikte kaçtılar. Bunlar bu tezgahı 1 yıl önceden kurmaya başlamışlar. Beni hapse attırıp istedikleri gibi at koşturmak istediler. Tuğçe beni boşanmaya ikna etti. Boşanırsak kozmetik dükkanı açarız kadın desteklerinden faydalanırız dedi.

Müge Anlı'da şaşkına çeviren olay! 29 yaşındaki kadın, 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçtı

"BİRBİRLERİNE AŞIK OLDUKLARINI İTİRAF ETTİLER"

Biz sadece kağıt üzerinde boşandık. Buna herkes şahit Lüleburgaz'da. Böyle bir şey aklıma gelmeyeceği için de küçük kızın velayeti anneye verildi. Sonra kendi ağzıyla 10 aydır birlikte olduklarını, birbirlerine aşık olduklarını itiraf ettiler. Çok acı bir durum. Düşünme kapasitemi yitirdim. Ya bu kadın bu şahıstan hamile kalsa benim karım benim torunumu mu doğuracak?" dedi.

Müge Anlı'da şaşkına çeviren olay! 29 yaşındaki kadın, 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçtı

YAŞADIĞI ÇARESİZLİK SONRASI SOLUĞU PROGRAMDA ALDI

Bir yandan ilk evliliğinden olan 19 yaşındaki oğlu diğer yandan 9 yıllık eşi ve ondan olan 8 yaşındaki kız çocuğu olan Ümit Yitik 2 Nisan'dan beri yaşadığı çaresizliğin ardından Müge Anlı'nın programına katıldı.

Müge Anlı'da şaşkına çeviren olay! 29 yaşındaki kadın, 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçtı

İTİRAFIYLA ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Ardından Tuğçe Akpençe, canlı yayına katıldı ve Türkiye'nin kanını donduran olayı canlı yayında itiraf etti. Akpençe yaşananlar için, "Söz konusu durum doğrudur" dedi. Mağdur eski eş Umut ise duydukları karşısında bir kez daha inanamadı.

Müge Anlı'da şaşkına çeviren olay! 29 yaşındaki kadın, 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçtı

"EVET BÖYLE BİR ŞEY OLDU"

Müge Anlı, Tuğçe Akpençe'ye tepki göstererek, "Ama siz o eve girerken o çocuğun annesi olmak için eve girdiniz" dedi. Akpençe ise Anlı'ya, "Müge Hanım onun için söyleyecek bir şey yok. Evet böyle bir şey oldu. 8-9 ay önce birlikteliğimiz başladı bizim" karşılığını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Erdem Aksoy - 3.Sayfa

Müge Anlı Televizyon 3.Sayfa Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle!
500

Yorumlar (38)

hakan er:

Mügeyi görünce kusasım geliyor milletin bilinç altına hertürlü ahlaksızlıgı empoze eden bu ahlaksız proğramların derhal kaldırılması gerekiyor

658
123
yanıtYanıtla
Alaaddin Coşkun:

Sizin beyninizde sorunmu var ? Rahatsız müge anlımı diyor gidin hadsizlik karaktersizlik yapın.kadın ne güzel içimizdeki pislikleri ortaya çıkartıp ifşa ediyor herkes tanısın bu pislikleri ona göre davransın toplumdan soyutlansın diye.Bu ülkede müer Anlı gibi 5 tane kadın olsa bu tarz program yapan emin olun suçlar cezalar azalır.

yanıt159
yanıt121
Export 86:

Olm bu ne ülkeyi ne hale getirdiniz. Üvey oğul üvey anne tamirci bahçıvan ev sahibi şöför hizmetçi denklemleri çok geride kaldı

239
4
yanıtYanıtla
JY:

ITERNETDE COK UVEY ANNE "STEPMOM" VIDEOLARI VAR.

yanıt13
yanıt12
oğuz şengül:

yav şu sitede hiçmi akıllı insan yok yorumlara bakıyorum hepsi bir birinden rezil durumda yav arkadaş ülke ve durumuyla ne alakası var her zaman vardı böyle şeyler şimdi net şekilde görebiliyorsun olay bundan biasret birde nüfus farkı var 100 bin nüfuslu bir ilde yaşadığını ve ilçelerdeki herkesin birbirini tanıdığını düşün orda bile neler döner neler birde 10 20 milyon nüfuslu bir il düşün.

yanıt9
yanıt5
M. B.:

Artık şu programlar son buldun tiksindik Müge’den de programdan da tiksindik yeter beee…. En uç en iğrenç şeyler çok nadir yaşanır sanki genelde varmış gibi algı oluşuyor bunlar bir evin WC si gibi işte Hergün WC konuşulur mu Toplumun ahlakı bozuldu bunlarla RTÜK nerde cidden ya evlilik programı gibi Buda kapatılsın artık hadi boykota

193
46
yanıtYanıtla
KARAYEL:

he ya yapmayin su programlari o zaman hiicc sorun kalmaz, böyle seylerde artik tarih olur. Aklini yiyeyim senin.

yanıt61
yanıt21
Selçuk Yenice:

mügenin suçu yok .Toplumda ahlaksız insanlar var.Bunların ortaya çıkmış olması daha önemli. Geride kalanlar ders alması gerekir

yanıt40
yanıt6
hasan:

Keşke biraz yaşına uygun evlenseydin

1
0
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Kasıtlı boşanıp haksız yere destek primlerini alarak devleti dolandırma suçunu da unutmayın.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title