Haberler

Meksika'yı sel vurdu, yollar sular altında kaldı: 5 ölü

Güncelleme:

- Meksika'yı sel vurdu, yollar sular altında kaldı: 5 ölü Meksika'nın başkenti Mexico City ve çevresinde etkili olan sağanak yağışların ardından meydana gelen sel felaketinde 5 kişi hayatını kaybetti.

- Meksika'yı sel vurdu, yollar sular altında kaldı: 5 ölü

MEXİCO CİTY - Meksika'nın başkenti Mexico City ve çevresinde etkili olan sağanak yağışların ardından meydana gelen sel felaketinde 5 kişi hayatını kaybetti.

Meksika'nın başkenti Mexico City ve Meksika eyaletinde şiddetli yağış sel felaketini beraberinde getirdi. Sağanak yağışın ve fırtınanın etkili olduğu bölgede sokaklar sular altında kaldı. Yağışlar nedeniyle turuncu alarmın verildiği başkent Mexico City'de, sokakta kazı çalışması yapan işçilerin üzerine toprak ve kaya parçaları düştü. Yaklaşık 2 metrelik çukurda çalışan 3 işçiyi aramak için olay yerine gelen kurtarma ekipleri toprak altında kalan 2 işçinin cansız bedenine ulaştı. Diğer işçi ise bacağından yaralanmış halde kurtarıldı. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, toprağın çalışmalar sırasında etkili olan yağış sonucu gevşeyerek işçilerin üzerine düştüğü kaydedildi.

Kazalar art arda yaşandı

Yoğun yağış başkent Mexico City'nin bazı bölgelerinde sel ve su baskınlarına yol açarken, fırtına sonucu çok sayıda ağaç devrildi. Alvaro Obregon'de meydana gelen su baskınları nedeniyle 52 evde maddi hasar oluştu. Meksika eyaletinin Chimalhuacan şehrinde ise bir üniversite öğrencisi ve 3 yaşındaki çocuk sel sularına kapılarak hayatını kaybetti. Aynı şehirde kapağı açılan kanalizasyona düşen bir motosiklet sürücüsü ise elektrik kablolarına temas ettikten sonra akıma kapılarak yaşamını yitirdi. Yağışlı hava, başkent ve çevresinde ulaşımı da olumsuz etkilerken bazı metro istasyonlarını su bastı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mexico City 3.Sayfa Güncel Haberler

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Bakmadan Geçme

Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #129300 10-11 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Bursa Bülbül filmi konusu nedir? Bursa Bülbül filiminin oyuncuları kimler? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? Vizontele Tuuba filmi konusu nedir? Vizontele Tuuba oyuncuları ve Vizontele Tuuba özeti! #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Ölümcül Takip filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ölümcül Takip filmi ne zaman, nerede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! 10 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Şanlıurfa'dan Ankara'ya getirilen kuduz köpek olayı ne, köpekler nerede? Buket Özgünlü Boyacı kimdir, Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı mı? 10 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi!
Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title