Haberler

Manisa'da 266 Aranan Şahıs Yakalandı

Güncelleme:

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, il genelinde aranan 266 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslardan 155'i tutuklandı. Aranan şahıslar arasında nitelikli dolandırıcılık, hırsızlık, kasten öldürme ve yağma gibi suçlardan arananlar bulunuyor.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik 1-18 Nisan arasında yürütülen çalışmalarda 266 kişi yakalandı.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde hakkında arma kararı olan şahısların yakalanması amacıyla çalışma yaptı. Yapılan çalışmalarda ifadeye yönelik 111 şahıs, 0-5 yıl arası hapis cezası ile 130 şahıs, 5-10 yıl arası hapis cezası ile 7 şahıs, 10-20 yıl arası hapis cezası ile 11 şahıs, 20 yıl ve üzeri hapis cezası ile 7 şahıs olmak üzere toplam 266 aranan şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslardan 155'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan yakalanan T.Z. isimli şahsın nitelikli dolandırıcılık suçundan 32 yıl, O.A. isimli şahsın hırsızlık suçundan 29 yıl 8 ay, B.G. isimli şahısın kasten öldürme suçundan 27 yıl 11 ay, H.A. isimli şahsın yağma suçundan 27 yıl, M.D. isimli şahsın yağma suçundan 26 yıl 7 ay, A.D. isimli şahsın hırsızlık suçundan 23 yıl, E.C. isimli şahsın kasten öldürme suçundan 23 yıl hapis cezası ile arandığı tespit edildiği öğrenildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Asayiş Şube Müdürlüğü Emniyet Müdürlüğü Manisa Güvenlik Ceza Suç 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title