Haberler

300 bin liralık kuru yemiş hırsızlığı kameralara yansıdı

Güncelleme:

Maltepe'de bir dükkana giren maskeli hırsızlar yaklaşık 2 tonluk kuru yemiş çaldı. Değeri 300 bin TL olan kuru yemişleri çalarak kayıplara karışan hırsızların o anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Maltepe'de bir dükkana giren hırsızlar 300 bin liralık kuru yemiş çalarak kayıplara karıştı. Dükkan sahibini şaşkına çeviren olay güvenlik kameralarına yansıdı.

2 TONLUK KURU YEMİŞİ GÖTÜRDÜLER

Olay Bağlarbaşı Mahallesi'nde bulunan bir dükkanda geçtiğimiz gün saat 07.00 sıralarında meydana geldi. Hırsızlar dükkanda bulunan yaklaşık 2 tonluk, değerinin 300 bin lira olduğu öğrenilen vakumlanmış kuru yemişleri çalarak kayıplara karıştı.

Maltepe'de 300 bin liralık kuruyemiş hırsızlığı kameralara yansıdı

GÖRDÜĞÜ MANZARA KARŞISINDA ŞOKA UĞRADI

Sabah dükkanını açmaya gelen mal sahibi Dede Kalkan kapı kilidinin kırık olduğunu fark etti. Dükkanda bulunan 2 ton kuru yemişin çalındığını anlayan Kaplan gördüğü manzara karşısında şaşkına uğradı. Polis ekiplerini arayarak ihbarda bulunan Kaplan, "Sabah 8 sıralarında iş yerine geldiğimde iş yerinin arka kapısının zorlanmış, kırılmış olduğunu gördüm. İçerideki tüm fıstık içi ürünümüz ve kavrulmuş Antep fıstığı ürünlerimiz çalınmış. Hemen polisi aradım. Hırsızlar araçlarını yanaştırmışlar otuz dakika boyunca gündüz gözü burada malımızı almışlar. Başımıza hırsızlık olayının geleceğini tahmin etmedik. Burada ortalama bizim iki tona yakın malımızı çalmışlar ortalama piyasa değeri bu malların üç yüz bin liradır" dedi.

Maltepe'de 300 bin liralık kuruyemiş hırsızlığı kameralara yansıdı

HIRSIZLIK ANLARI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Polis ekipleri kamera kayıtlarını inceleyerek ve görgü tanıklarının vermiş olduğu ifadeler neticesinde çalışma başlattı. Kamera kayıtlarında hırsızların panelvan tipi araç ile dükkana geldiği görülüyor. Maskeli hırsızlardan bir tanesi elindeki sopayla güvenlik kamerasını havaya kaldırıyor. Daha sonra hırsızlar kapı kilidini kırmak suretiyle dükkan içine giriyor. Burada bulunan kuru yemiş kolilerini alarak minibüse yüklüyor. Kuru yemişleri alan hırsızlar araçlarına binerek kayıplara karışıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bağlarbaşı Maltepe Haberler

500

Yorumlar (10)

samuray:

sallandıracaksın bu adamları caydırıcı olur diğerlerine

6
1
yanıtYanıtla
sadece insan:

Geçmiş olsun yazık olmuş, Allah korusun böyle işlerden, bu hırsızları yakalayınca sağlam ceza vermeliler en büyük eksik bu, ayrıca dikkatimi çekti neden hala bu dükkan kilitleri kırılabilir cinsten, yapılamıyor mu bunun kırılmayanı?

3
0
yanıtYanıtla
ceycey:

herşeyin bir kırılanı vardır

yanıt1
yanıt0
ad:

300 bine kuru yemişmi olur lan

3
0
yanıtYanıtla
SAdo:

Antep fıstığının bademin kaju nun kg fiyatından bilgin varmı

yanıt1
yanıt0
ök:

o araç iki ton almaz bi kere

1
1
yanıtYanıtla
Haklısın:

Adamlar çuval çuval çalıyor çuval başı 50kg olsa 40 Çuval kuru yemiş çalmaları lazım. 40 Çuvalıda o araç öyle kolay yüklenmez.

yanıt0
yanıt0
kürşat:

devletin bu hırsızlık olaylarına caydırıcı tedbirler alması gerekiyor. yazık değilmi şimdi bu esnafa. . Allah yardımcısı olsun.

1
1
yanıtYanıtla
ömer turan:

plaka belli adamın yüzü belli bulamıyorsanız artık müge anlı bulur.

2
0
yanıtYanıtla
teşt:

hırsıza kilit dayanmaz

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title