Haberler

Malatya'daki Fetö/pdy Davasında Ara Karar Açıklandı

15 Temmuz darbe girişimine ilişkin Malatya’da görülen ana davada mahkeme verdiği ara kararda 1 eski general, 1 eski teğmen ve 1 eski astsubay olmak üzere 3 tutuklu sanığın tahliyesine karar verdi.

15 Temmuz darbe girişimine ilişkin Malatya'da görülen ana davada mahkeme verdiği ara kararda 1 eski general, 1 eski teğmen ve 1 eski astsubay olmak üzere 3 tutuklu sanığın tahliyesine karar verdi.

Yakınca Spor Salonunda kurulan Malatya 1.Ağır Ceza Mahkemesinde görülen 8'inci duruşmanın 2'İnci oturumunda mahkeme heyeti ara kararlarını açıkladı. Sanık ve avukatların taleplerini aldıktan sonra yaklaşık 1,5 saat aranın ardından başlayan duruşmada mahkeme sanıkların talepleri doğrultusunda bazı tanıkların gelecek celsede dinlenilmesine karar verdi.

Mahkeme Başkanı İzzettin Duman tarafından açıklanan kararda dönemin 2. Ordu Komutanı Adem Huduti'nin Koruma Astsubayı olan Fatih Gürcan, dönemin 2'nci Ordu Komutanlığı Harekat Kurmay Yarbaşkanı Tuğgeneral Ersin Yıldırım ve dönemin Malatya Kara Havacılık Alay Komutanlığında Kara Pilot Teğmen olarak görev yapan Mustafa Sinan Soybaş'ın tahliyesine karar verdi. Mahkeme, diğer sanıkların ise tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.

Ara kararların açıklanmasının ardından mahkeme heyeti bir sonraki duruşmayı 28 Şubat 2018 tarihine erteledi. Son tahliyeler ile birlikte davada tutuklu sayısı 24'e düştü. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Yakınca Malatya Ordu 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hava yağmurlu mu? 2-5 Mayıs hava yağmurlu mu? Bu hafta yağmur yağacak mı? FED FAİZ KARARI 2024 | Mayıs FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı ne oldu? 2 Mayıs hangi burç? 2 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Mayıs tarihi hangi burç olur? BU AKŞAM HANGİ DİZİLER VAR? 2 Mayıs TV yayın akışı! Bugün hangi diziler yayınlanıyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 2 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Survivor Yasin elendi mi? Dün akşam Survivor'a kim veda etti? Survivor eleme adayları kim oldu? 2 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Mayıs Survivor elenen isim! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Resmi Gazete bugün (2 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 2 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title