Haberler

Ailesiyle düğüne giden küçük kızdan acı haber geldi! Çoban, cansız bedeni dere yatağında buldu

Güncelleme:

Erzurum'da ailesiyle düğün için gittikleri ilçede kaybolan 2,5 yaşındaki kız çocuğunun cansız bedeni, kaybolduğu yerden 8 kilometre uzaklıkta bir çoban tarafından bulundu.

Dün öğlen saatlerinde Erzurum'un Horasan ilçesinde kaybolan 2,5 yaşındaki Merve Bayrak'ın cansız bedenine ulaşıldı. Küçük kızın cansız bedeni bir dere kenarında çoban tarafından bulundu.

DÜĞÜN İÇİN GİTTİKLERİ YERDE KAYBOLDU

Kentteki bir okulda müdür yardımcısı olarak görev yapan Ebrar Bayrak, 2,5 yaşındaki kızı Merve Bayrak'ı alarak düğün törenine katılmak üzere 15 kilometre uzaklıktaki Azap Mahallesi'ne gitti. Öğle saatlerinde akrabalarının evinin önünde oyun oynarken küçük kız çocuğunun evin çevresinde olmadığını gören anne Bayrak, komşularının desteğiyle kızını aramaya başladı. Daha sonra Ebrar Bayrak, aramalardan sonuç alınamaması üzerine durumu jandarma ve AFAD ekiplerine bildirdi.

CANSIZ BEDENİNİ ÇOBAN BULDU

Mahalledeki tüm arama çalışmalarına rağmen sonuç alamayan ekiplerin çalışmaları, havanın kararması nedeniyle diğer güne ertelendi. Kaybolan küçük kızın cansız bedenine ise köye 8 kilometre uzaklıkta bulunan dere kenarında bir çoban tarafından bulundu. Küçük çocuğun cansız bedeni Horasan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Horasan Erzurum Haberler

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

Balıkesir'de bıçaklanarak katledilen kurye öğrencinin cinayet anı görüntüler ortaya çıktı

Balıkesir'de bıçaklanarak katledilen kurye öğrencinin cinayet anı görüntüler ortaya çıktı

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

500

Yorumlar (25)

yorumcu:

bir kız çocuğu tek başına 15 km gidemez bu işte başka birşey araştırın

41
1
yanıtYanıtla
üzücü:

malesef 2, 5 yaşında bir çocuk 8 km yol yürüyemez. vicdansız birine denk gelmiş. İdam şart yeter artık. çocuk yapmaya korkar olduk. arkamızı kollamaktan yorulduk artıkkk

36
3
yanıtYanıtla
Yahya:

Önce ispat sonra ömür boyu hapis daha uygundur.

yanıt1
yanıt3
Sultan öğtermen:

ALLAH rahmet eylesin yavrucağa çok üzüldüm yazık olmuş. Ailesine ALLAH sabır versin.

26
0
yanıtYanıtla
Osman:

Kızın annesi de öğretmen. Eğitimli bir anne. Bu 2. 5 yaşında bir çocuk yanından ayırmaması lazım.

yanıt0
yanıt0
Ahmet:

Bu iade mutlaka annenin bir ihmal veya suistimali vardır kırsal bölgelerde enses ilişkiler ve vahşi gaddarliklar,kan intikam davaları çok oluyor anneyi takip etmek gerçeğe kesin ulasdirir annenin tutuklanması gerekir.

2
24
yanıtYanıtla
Oktay GÜL:

Bilmediğin tanımadığın bır aile hakında nasıl boyle bır onyagı olabılıyor. Kınıyotum sızı yorumunuzdan oturu:((

yanıt16
yanıt1
AHMETE CEVAP:

Anne kadar başına taş düşsün diyeceğim de yine insaflı davranıp demeyeyim bari. Bilip bilmeden konuşma. Zaten yorumun da yazım yanlışı dolu. Ensest ilişkiyle ne alaka hemen saçma sapan şeyler düşünmüşsün. Düğün telaşı ve kalabalık içinde kötü niyetli birine denk gelmiş bu masum yavru. O vicdansıza söv bence anneye değil! Polisler senden daha önce düşünürler kimi tutuklayacaklarını kafanı yorma sen.

yanıt8
yanıt0
.:

Aşırı saçma yorumunun daha da saçma olan bir kısmı varsa o da aile değil anne demen sevgili Ahmet. Görüyorum ki hiçbir şey yapmayıp eve para bırakıp her şeyi kadının üstüne yıkıp yine her şeyden kadını suçlayan bir insansın. Ne olur biraz kitap oku, gez, gör, dinle öğren. Bu kafayla zor

yanıt3
yanıt0
melike:

öğretmen anne acın çok büyük ama öğretmensin korona var düğüne gitmek ne demek vede 2, 5 yaşındakiçocuğu gözünden ayırmayacaksın ben köpeğimi gözümğn önünden ayırmıyorum malum birsürü hayvan sapığının olduğu ülkede yaşıyoruz

23
1
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title