Haberler

Koronavirüsü yenen beyin cerrahı göreve başladığı gün hayatını kaybetti

Güncelleme:

Covid-19 nedeniyle 14 günlük izolasyonun ardından yeniden çalışmaya başlayan Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli doktor, dün gece kendisi gibi hekim olan eşinin de evde bulunduğu sırada fenalaşarak yaşamını yitirdi.

İstanbul Tabip Odası, Covid-19 nedeniyle 14 gün izolasyon sonrası çalışmaya başlayan Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli beyin ve sinir cerrahisi uzmanı Dr. Ahmet Akbaş'ın dün gece evinde hayatını kaybettiğini duyurdu.

İZOLASYONUN ARDINDAN ÇALIŞMAYA BAŞLADI

Yapılan açıklamada, Covid-19 nedeniyle 14 günlük izolasyonun ardından yeniden çalışmaya başlayan Dr. Akbaş'ın dün akşam saatlerinde ani olarak yaşamını yitirdiği belirtildi.

EŞİNİN YANINDA HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU

İstanbul Tabip Odası'nın konu ile ilgili açıklaması şöyle: "Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan meslektaşımız Covid-19 nedeniyle, hafif semptomlarla geçen 14 günlük izolasyonun ardından yeniden çalışmaya başlamıştı. Dün akşam (6 Ekim 2020) mesai sonrası poliklinik (sürtime) hizmeti veren Dr. Ahmet Akbaş kendisi gibi hekim olan eşinin de evde bulunduğu sırada gece ani olarak yaşamını yitirdi.

HERHANGİ BİR SAĞLIK SORUNU YOKTU

30 yaşında, önceden bilinen ek bir sağlık sorunu bulunmayan genç bir hekimin ani ölümünün, Covid-19 hastalığının komplikasyonları ile ilişkili olabileceğini düşünüyoruz. Otopsi sonucunda elde edilecek bilgiler bu konuda daha net değerlendirme yapılmasına olanak sağlayacaktır."

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

İstanbul Tabip Odası Koronavirüs Taksim Haberler

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Anayasa Mahkemesi'nden dikkat çeken karar: Cumhurbaşkanı'nın rektör ataması anayasaya aykırı

Anayasa Mahkemesi'nden dikkat çeken karar: Cumhurbaşkanı'nın rektör ataması anayasaya aykırı

AYM, cumhurbaşkanının Merkez Bankası başkanını görevden alma yetkisini iptal etti

AYM, cumhurbaşkanının Merkez Bankası başkanını görevden alma yetkisini iptal etti

Hakkari diken üstünde! Kentte olaylar çıktı, polis amiri başından yaralandı

Hakkari diken üstünde! Kentte olaylar çıktı, polis amiri başından yaralandı

500

Yorumlar (89)

adsız:

sanki bir tek sağlık personeli risk altında sanki bir tek onlar ölüyor. bırakın artık bu gereksiz duyarı herkes çalışıyor herkes risk altında.

34
59
yanıtYanıtla
ADSIZ:

EN İYİ KORUYUCU MALZEMELER ONLARDA BİRTE VATANDAŞA SÜREKLİ BAĞIRMA. YAZIK HİZMET SEKTÖRÜNDEKİLER NE YAPSIN. HASTANENİN MUHASEBECİSİ SAĞLIK PERSONELİ DİYE BEDAVA ULAŞIM KULLANIYOR. HASTANE BİNASINDA BİLE ÇALIŞMIYOR

yanıt18
yanıt29
adsız:

insanları nefret ettirttiler. sanki bir tek onlar çalışıyor. herkes iş yerini kapatsın bir tek hastaneler açık kalsın ozaman diğer sektörlerin önemi yoksa.

yanıt15
yanıt31
Fa:

Hastane de çalışıyorum ama memur olarak Dr ların hemşirelerin sekreterlerin korona olup gidip iyileşip geliyorlar. Servise yatıp ameliyat oluyor hasta 3.5gün sonra pozitif olduğu anlaşılıyor hemşireler kimi kan aldık kimi serum taktık diye endişe ediyorlar herkesin anası babası var bulaştırmaktan korktuğu kimi servis bir süre kapatılmak zorunda kalınıyor. Her gün risk endişe düşünün mr çekiyorsunuz endoskopi yapıyorsunuz çok dikkat etmeniz gerekiyor çünkü kendinizden ziyade diğer hastaları düşünmek zorundasınız. Bu yüzden biz sadece maske kullanarak bu insanların işini kolaylaştırabiliriz ben ve benim gibi gişede çalışanlar kendini maske ile temizlikte koruyabilir

yanıt9
yanıt1
Cengiz:

Görende korana servisinde çalışıyorsun ve onlarla muhatap oluyorsun zanneder. (Sağlıkçı değilim, ama sağlık personelindeki yorgunluk ve moral bozukluğu giderilmezse kışı zor çıkarırız.)

yanıt9
yanıt1
Korona kor sana:

Ucunda ölüm olduğunu bile bile hic işe gittin mi Evden çıkarken çocuklarının gözüne bakıp işe giderken dikkat etmezsem seni en az 1 ay göremem dedin mi işinden dolayı aylarca cocuklarindan uzak kaldin mi doğru herkes risk altında ama diriye saygınız yok ölüye olsun bari

yanıt3
yanıt0
Turan:

Ben de devlet memuruyum her işte ölüm riski var.sağlıkçılar tamam işiniz zor ama abartmayın. Bu ülkede asker polis te ucunda ölüm riski olduğu için işe gidiyor.-15 te vatan için nöbet tutuyor.

yanıt2
yanıt0
Adsiz:

Saglik calisani market gidecekm market calisanina bulastiracak. Hani saglik calisanlari cocuklarindan uzak ya. Ozaman madem butun hersey onlar icin saglaniyor. Kimseyle diger sektorle temas halinde olmasin. Diger sektor calisanlarinin sucu ne

yanıt1
yanıt3
Tuna:

İnsanlar okullar açılmasın, bu virüs öldürebilir diyor, çocuğun ya yetimhane köşelerinde kalacak, ya da üvey ana/baba''sı olacak diyorlar, hâlâ avmler açık diyenler var. Sanıyorum aktrollük böyle bir şey. Not: Eğer hastalanırsanız hiçbiriniz bu rahmetli doktor kadar da iyi bakılmayacak! bir avuç hap verilip, git evine iyileş denilecek. . . Boş boş konuşmayın ne olur. Kendinizi, yaşlı ana-babanızı düşünmüyorsanız bari ufacık çocuklarınızı düşünün.

61
19
yanıtYanıtla
Kimse özel değil:

Şimdi böyle haberler moda oldu. Bu yüzden doktorların çoğu sebepsiz yere izin alıyor. . ortada çalışan doktor bulunmuyor. Hastanede normal polikilinik için muayene olamıyoruz. Bu yüzden vatandaşlar mağdur oluyor. Herkes görev yapıyor. Hiç kimse özel değil.

16
43
yanıtYanıtla
Tüm 89 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title