Haberler

Kampüste yürüyüşe çıkan genç kız başıboş köpeklerin saldırısına uğradı

Güncelleme:

Van'da Yüzüncü Yıl Üniversitesi kampüsünde yürüyüş yapan genç kız, başıboş 7 köpeğin saldırısına uğradı. O anlarda elindeki çantayla kendisini korumaya çalışan genç kız, çevredeki güvenlik görevlileri tarafından kurtarıldı. Kamera görüntülerinin sosyal medyaya düşmesinin ardından Van Büyükşehir Belediyesi ekipleri kampüs alanında çalışma başlattı.

Tuşba ilçesinde Yüzüncü Yıl Üniversitesi kampüs alanında genç bir kızın bir anda 7 köpeğin saldırısına uğradığı anlar sosyal medyada paylaşıldı.

ÇANTAYLA KENDİSİNİ KORUMAYA ÇALIŞTI

1 hafta önce meydana gelen köpek saldırısı olay güvenlik kameralarına yansırken, o anlarda genç kız ise elindeki çantayla kendisini korumaya çalıştı.

Kampüste yürüyüşe çıkan genç kız başıboş köpeklerin saldırısına uğradı

GÜVENLİK TARAFINDAN KURTARILDI

Bazı görgü tanıkları öğrencinin çevrede devriye gezen güvenlik görevlileri tarafından kurtarıldığını anlatırken, yaşanan saldırı görüntülerinin sosyal medya hesaplarında paylaşılması üzerine Van Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin kampüs alanında çalışma yaptıkları ifade edildi.

Kampüste yürüyüşe çıkan genç kız başıboş köpeklerin saldırısına uğradı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Van Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (1)

Mikail arman:

Genç bayan kardeşimize geçmiş olsun diyorum. Fakat bu yaşanan tehlikeli durumun sorumlusu o sokak köpekleri değil kampüste önlem almayan yetkililer ve o hayvanlara barınak sağlamayan belediye kurumudur ! Biz sorumlu insan olarak gerekeni yapmıyoruz ve devamlı konuşamayan hayvanları suçluyoruz.

16
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title