Haberler

Öğretmen çiftin canlı ders verdiği sırada balkondan düşen 20 aylık bebekleri yaşamını yitirdi

Güncelleme:

Konya'da öğretmenlik yapan anne ve babanın canlı ders verdikleri sırada 7'nci kattaki balkondan düşen 20 aylık bebekleri hayatını kaybetti. Anne-babanın Kumsal isimli kızlarını ders anlattıkları sırada üst kat komşularına emanet ettikleri öğrenildi.

EBA'da ders anlattıkları sırada Kumsal isimli kızlarını üst kat komşularına emanet eden anne-baba hayatının şokunu yaşadı. 20 aylık Kumsal, 7'nci kattaki dairenin balkonundan düşerek hayatını kaybederken komşu gözaltına alındı.

ÜST KAT KOMŞULARINA EMANET ETMİŞLERDİ

Olay Konya'nın Çumra ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, ilçedeki farklı okullarda öğretmenlik yapan Mustafa ve eşi Deniz Bayram, 20 aylık kızları Kumsal'ı ders saatlerinde ilgilenmesi için üst kat komşularına bıraktı. Öğretmen çift, EBA üzerinden öğrencilerine canlı ders verdiği sırada, kızları Kumsal, 7. kattaki komşularının evinde balkondan düştü.

GÜÇLÜKLE AYAKTA DURDULAR

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, bebeğin hayatını kaybettiğini belirledi. Kumsal Bayram'ın cenazesi, bugün kent merkezindeki Hacıveyis Camisi'nde kılınan namazın ardından Üçler Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi. Ayakta durmakta güçlük çektiği görülen baba Mustafa Bayram'ı yakınları teselli etmeye çalıştı.

KOMŞU GÖZALTINDA

Öte yandan öğretmen çiftin çocuklarına bakan komşusunun gözaltına alındığı öğrenildi.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

Çumra Konya 3. Sayfa Güncel Haberler

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

Blum coin ne zaman listelenecek? Cuma mesajları | Anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları nedir? Dualı, anlamlı, güzel ve ayetli Cuma mesajları! 31 Mayıs resimli Cuma sözleri neler? #129330 İnstagramda sorun mu var 31 Mayıs 2024? #129300 İtalya Türkiye milli maç ne zaman? A Mili Takım 2024 hazırlık maçı ne zaman? #128681 #127987 31 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 31 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 31 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu?
Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

500

Yorumlar (74)

HARBİCİ:

Anne babalar çocuklarınızı bir yere emanet bıraktığınızda önce Allah'' a emanet sonra size emanet deyin. Allah'' a emanet olduğundan asla sorun yaşanmaz.

35
28
yanıtYanıtla
Erhan:

Sen peygamber misin bu kadar net konuşuyorsun

yanıt1
yanıt3
mert:

bu çocuk bebek ölümleri ömrümden ömür alıyor ALLAH SABIR VERSİN MERHAMETLİNİN EN MERHAMETLİ ALLAHU CC DİR

31
4
yanıtYanıtla
SALKIMLAR,TALKINLAR:

Kim olaya farklı baktı bilmiyorum bende diyorum ki neden hem anne hem baba çalışıyor, şimdi diyecekler ki aldığımız yetmiyor, iyide en kötü memur maaşı 4-5 bin arası , 2400 lira alan asgari ücretli 1500 lira alan emekli de . Ayrıca memleketin en büyük sorunlarından biride iş aş bir ailede baba çalışsa normal şartlarda ailesine yetecek kadarda bir maaş alsa anne evinin sultanı olsa çocuklarına tac olsa olmazmı ?Peki şimdi bu olayda sorumlu kim anne mi babamı komşumu ben diğerini söyleyemem.

18
16
yanıtYanıtla
aynen:

kesinlikle anne maddi durum yeterliyse oturup evlatlarını buyutmeli erkek evin geçim derdine düşmeli. kadınlar ve cocuklar başta taç olmalı.

yanıt8
yanıt0
alkışlıyorum:

helal olsunn. doğru söz. para için yaşıyor artık insanlar

yanıt8
yanıt0
AHKAM KESME:

Bak şimdi böyle diyorsun ama evini kadın uğruna bırakıp giden iki çocuklu çalışmak anne olarak söylüyorum hiç biri kolay değil göründüğü gibi. uzaktan ahkam kesmekle olmuyor

yanıt0
yanıt0
eba:

benle alakası yok bakamayacaksanız yapmayın

9
17
yanıtYanıtla
SANA DA:

Seni büyütmüşler anlaşılan ama sana da BAKAMAMIŞLAR.

yanıt2
yanıt0
Haydaaa tümen:

Ogretmenler ebada canli ders yapiyorlarmis,bunub bakip bakamamakla ne alakasi var.........................yazik bize senin gibilerine okumayi yazmayi ogretende bir ogretmendi.

yanıt1
yanıt0
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title