Haberler

Konya'da Korkutan Balık Ölümleri! Binlercesi Kıyıya Vurdu

Güncelleme:

Konya'nın Kulu ilçesindeki Uyuz Gölü'nde binlerce balık kıyıya vurdu. Toplu balık ölümleri nedeniyle tedirgin olan halk yardım bekliyor.

Konya'nın Kulu ilçesindeki Uyuz Gölü'nde ölen binlerce balık kıyıya vurdu.

MAHALLELİ YARDIM İSTİYOR

İlçeye bağlı Kömüşini Mahallesi'ne 1 kilometre uzaklıktaki tatlı su gölü olan Uyuz Gölü'nde ölen binlerce balık kıyıya vurdu. 4 gündür devam eden balık ölümlerinin nedeni kesin olarak bilinmezken mahalle sakinleri yetkililerden yardım istedi.

Mahalle Muhtarı Hasan Tekin, 2011 yılında Isparta Eğridir'den getirilen 5 bin yavru sazan balığının göle bırakıldığını ve bu süre zarfında üreyen balıklarının sayısının hızla arttığını söyledi. Balıkların bir anda öldüğünü belirten Muhtar Tekin, "Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden gelen ekipler gölde mikroorganizma ürediğini, sudaki oksijeni balıklara bırakmadığını, gözle görülmeyecek bir şeyin olduğunu, suyu tamamen yeşillendirdiğini söylediler. Balıkların tamamı kıyıya vurdu. Gerekli tedbirlerin alınmasını istiyoruz. Çevre mahalleler ve ilçelerden bu göle gelen piknikçiler 4 günden bu yana ölen balıkları görünce geri dönüyor. Göründüğü gibi binlerce balıklar hep kıyıya vurdu. Sadece büyük balıklar ölüyor. Küçük balıklarda yaşam var, kurtarılmasını istiyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Konya Kulu 3.Sayfa Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500

Yorumlar (23)

GAZHANELI:

NE ANLAR KONYALIM BALIKTAN BALIGIN DOGANIN DEGERINI KARADENIZLI BILIR ONLARDA TUVALETI DEREYE AKITIR BU MILLETE HIC BIR SEY LAIK DEYIL YOK EDERLER

5
9
yanıtYanıtla
Berbat:

Balık öyle hafif kirlilikte ölmez.. orası zehirdir zehir

4
1
yanıtYanıtla
dr.titanic:

Dikkat edin sakın yemeyin tehlikeli balık ölümlerinin sebebi belli.Uyuz gölünde balıklar niye kıyıya vurur.UYUZ oldukları için evet kesin uyuz olmuşlardır.şaka şaka tabiki bir zehirlenme vakası var.sakın yemeyin ..

0
5
yanıtYanıtla
suat:

sen şaka yapma

yanıt1
yanıt0
F.GÜNDOĞDU:

Sayın Çevre Bakanı, her şeyi cumhurbaşkanımızdan beklemeyin , acilen atık suların arıtılıp gerekli yerlere bırakılması ile ilgili önlemleri almalısınız. Bazı fabrikalar atık suları gündüz havuzlarda biriktirip gece salıveriyor. Karadeniz deki hiçbir şehirde atık sular arıtılıp denize verilmiyor, derin deniz deşarjı yapılıyor. 5-10 yıl daha Karadeniz de de balık kalmaz. Zehirli kimyasal taşıyan araçların trafikte ya da boğazdan geçmesi sırasında gerekli önlem ve yaptırımları almalısınız.

5
0
yanıtYanıtla
KUZEYIN OGLU:

DOGRUSOYLEYENI DOKUZ KOYDEN KOVMUSLAR VE BAZILARINA DOKUNMUSKI YAZIYA NEGATIF VERMISLER ONLARDA DOGAYI BOZANLAR TUVALETI DEREYE AKITANLAR GALIBA YAZIK BU INSAN OGLUNA HEP KOTULUK DUSUNUYOR

1
3
yanıtYanıtla
KUZEYIN OGLU:

DEVLETIN BELEDIYE EKIPLERI YAN GELIP YATACAGINA KOYLERI KADABALARI SEHIRLERI DENETLESE HICBIR SORUN KALMAZ ADAM KOYUNE YAPMIS YEDI SEKIZ KATLI BETON BINAYI BINANIN SEPTIK CUKURU YOK YUKARDAN DEREYE DOKUYORLAR ASAGIDA KASABALI SEHIFLI ODEREDE N SU ICIYOR BSLIKLAR VE HAYVANLAR OLUYOR ADAMLAR AVRUPAYI GEZMIS APARTMAN DIKMIS KOYE AMA MEDENIYETTEN NASIBINK ALMAMIS MAGARA ADAMI GIBI GITMIS AVRUPAYA GELMIS AYNI TAS AYNI HAMAM SADECE MEMLEKETINE BETON VE ZEHIRLI ATIK GETIRMIS

1
3
yanıtYanıtla
daimahak:

çok doğru afferin

yanıt0
yanıt0
Fako:

Göl uyuz kardeşim ondandır adı üstünde.

0
3
yanıtYanıtla
elli:

dıj güçler yapmıştır. . . .

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title