Haberler

Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçtı! Eşler canlı yayında böyle yüzleşti

Güncelleme:

Kocasını terk ederek büyüttüğü üvey oğluyla evden kaçan eş, Müge Anlı'nın canlı yayına çıktı. Kocasıyla yüzleşen kadın, yaptıklarının arkasında dururken ihanete uğrayan Umut Bey de çılgına dönerek beddualar savurdu.

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ağızları açık bırakan bir olay gündeme geldi. Programa katılan Umut Bey, karısı ve oğlunun aşk yaşayarak birlikte evden kaçtıklarını söyledi. İlk evliliğinden dünyaya gelen oğlu ve karısına tepki gösteren Umut Bey, 8 yaşındaki kızını geri alabilmek için yardım istedi. Birçok iddiayla gündeme gelen eşler, bugün canlı yayında yüzleşti.

"ALLAH BELANIZI VERSİN, BEN 9 AY İKİ ŞEYTANLA YAŞAMIŞIM"

Müge Anlı'nın "Umut'u jandarma bir suçtan götürdüğünde sen niye üzüldün? Sen aynı evde iki tane adamla zorlanmadın mı?" sorusu üzerine konuşan Tuğçe Hanım, "Ben Umut'un başına bir iş getirmek isteseydim onu zaten şikayet ederdim. Bizim böyle bir amacımız yok. Ben kocamın ne yapacağını kestiremiyorum. Ben kızımı kaçırmadım, onu istediğiniz pedagogla görüştürebilirsiniz. 2 yıldır eve parayı getiren kişi Umut değil Mustafa. 2 yıldır evi Mustafa geçindiriyor" dedi.

Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçtı! Eşler canlı yayında böyle yüzleşti

Canlı yayında çılgına dönen Umut Bey ise "Allah senin belanı versin. Ben 9 ay boyunca iki tane şeytanla beraber yaşamışım. Sende biraz ar, namus, şeref olsa, o ar damarın patlamamış olsa buraya çıkıp bana iftira atmazsın. Kendini de savunamazsın. Size yaptıklarım haram zıkkım olsun" ifadelerini kullandı.

Kayınvalide Nagihan ise "Sen bu çocuğu küçükken banyoya sokup yıkamadın mı? O sana 'ablam' diyordu diyerek ateş püskürdü.

"KİŞİLİKSİZ, ERKEK DİYE DOLAŞAN İNSAN"

Oğlunu canlı yayında görünce çılgına dönerek beddualar savuran Umut Bey "İkinizde eninde sonunda bir yerde patlayacaksınız. Bu kişiliksiz, erkek diye dolaşan var ay o sokaklarda ölecek. Kimsesiz çünkü... Sen anneni, babanı arayabilirsin ama onun kimsesi yok. Bizim ailemizde böyle karaktersizliğe yer yok. Hırsıma hakim olamıyorum" diyerek öfke kustu.

Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçtı! Eşler canlı yayında böyle yüzleşti

"OĞLUMU AFFETMEM"

Umut Bey, Müge Anlı'nın "Oğlun af dilese affeder misin?" sorusuna "Oğlumu affedemem. Birbirleriyle ilk temasta bana gelip 'Baba senin karın bana bunu yapıyor' deseydi ben onun alnından öperdim. Bu adam çöp tenekesinden kedi fırlasa seni bırakır kaçar" dedi.

"BABAMA BÖYLE BİR ŞEY YAPTIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM AMA TUĞÇE'Yİ SEVİYORUM"

Babasına ihanet eden Mustafa ise "Ben kendi ayaklarımın üzerinde duran biriyim. Tuğçe, kızıyla devlet korumasına gitmek isterse saygı duyarım. Böyle bir şeyi babama yaptığım için pişmanım, üzgünüm. Tuğçe'yi seviyorum, birlikte olmak için başka çaremiz yoktu. Fikrim değişmedi" diyerek ağızları açık bıraktı.

ANNESİNİN YANINDA KALAN ÇOCUK DEVLET KORUMASINA ALINDI

Yayını ihbar kabul eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Tuğçe ve Umut'un evliliğinden dünyaya gelerek kaçan anne ile abisinin yanında kalan 8 yaşındaki Melodi isimli çocuğu koruma altına aldı.

Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçtı! Eşler canlı yayında böyle yüzleşti

Kaynak: Haberler.com / Ecem Altan - 3.Sayfa

Müge Anlı Televizyon 3.Sayfa Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (31)

Turgut Aydoğdu:

Ülkeye bak avrupalı olucam derken o.. oldu çıktı

251
269
yanıtYanıtla
aristoteles:

Avrupa ne alaka pardonda Geliniyle evlenen kanaat önderleride vardı

yanıt240
yanıt85
Alev Simli:

yengesiyle evlenenler avrupalı mı ??

yanıt128
yanıt20
Realist:

Alti yasinda cocuk şehle evlendirildiyi zamanda iran mi oluyor.

yanıt53
yanıt27
Harun EROĞLU:

Olmayacak böyle. Kıyamet kopsun ki hepimiz anyayı konyayı görelim. Ahlaksızlar. Midemizi bulandıran insan müsvetteleri

170
4
yanıtYanıtla
Turbo Levent:

BU KALİTEDE ÜLKE HİÇ NORMAL, BEN ŞAŞIRMIYORUM DAHA BETERİDE YAKINDA ÇIKAR ...KİRİN DİBİ YOK

151
3
yanıtYanıtla
Serdar Ozdemir:

Kesin bu terbiyesiz kadın televizyonlarda oynayan ahlaksız ve aile düzenini bozan. Çarpık ilişkilere özendiren dizi filimlerin etkisinde kalmıştır. Zaten birazcıkta kanı bozuksa işte sonuç ortada.

144
5
yanıtYanıtla
Afife Aksoy:

Herkes izliyor dizi de film de sapkınlık mı yapıyor? Kadın akrabası hem de yakın 17 yaşında kendisi 30 lu yaşlarında iki çocuk babası iken onu eş olarak eve getirmiş. Ensestlik subyancılık orada başlıyor. Yıllar sonra da bu iğrenç duruma geliniyor.

yanıt36
yanıt16
Kartal:

Aklıma hep demirelin sözü geliyor. Enflasyon topulumun ahlakını bozar. Türk milleti en dibine kadar sosyal çürümeyi yaşıyor, toplumda ne düzgün ticaret ne gerçek dostluk ne de aile düzeni kaldı

127
12
yanıtYanıtla
Irfan Çağlayan:

ülkede bir çok şey yanlış gidiyor. her geçen gün umut yok oluyor. evlatlarımızın geleceği bizi endişelendiriyor. bu endişeye sebep olanlar da yine kendi içimizdekilerden. bu kadar güzel bu kadar bereketli topraklarda, yer üstü ve yer altı kaynaklarımız bu kadar bol iken emeklimize 10.000tl reva görmek çok pervasızca. ARTIK DURUN. ÖZÜMÜZE NE ZAMAN DÖNECEĞİZ. NE ZAMAN TÜRK GİBİ TÜRK OLARAK YAŞAYACAĞIZ

78
19
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title