Haberler

Kaldırımda beklerken silahlı saldırıya uğrayan şahıs hayatını kaybetti

Güncelleme:

Kocaeli'de, kaldırımda beklerken yanına yaklaşan otomobilden tabanca ile açılan ateş sonucu ağır yaralanan 30 yaşındaki İlkay Kalay, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, kaldırımda beklerken yanına yaklaşan otomobilden tabancayla açılan ateş sonucu yaralanan İlkay Kalay (30), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, saat 01.00 sıralarında, Darıca ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Eskihisar Caddesi'nde meydana geldi. Ağabeyi ile birlikte kaldırımda bekleyen İlkay Kalay'ın yanına yaklaşan otomobilden tabanca ile ateş açıldı. Silahtan çıkan mermilerin başına isabet ettiği İlkay Kalay, yaralandı.

TÜM ÇABALARA RAĞMEN KURTARILAMADI

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan İlkay Kalay, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Polis, olayın ardından kaçan otomobildeki kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlatıldı.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

Fevzi Çakmak Mahallesi Darıca 3. Sayfa Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500

Yorumlar (14)

Teksas kanunu:

Vatandaşın maske takması isteniyor ya bir de can yeleği miğfer katması hayatta kalması için önemli oldu.

57
1
yanıtYanıtla
Kadı efendi:

Bu gidişatı kim durduracak emniyet mi ,adalet hukuk sistemi mi ....

39
3
yanıtYanıtla
birisi:

sen durdur olmazmı?

yanıt1
yanıt16
merhab:

Burası Somali mi ? Türkiye mi ? Herkeste silah var herkes kafasına göre birini gözünü kırpmadan öldürüyor sonra serbest kalıyor

27
2
yanıtYanıtla
Yakındır:

Fark kalmadı.

yanıt12
yanıt0
as:

ah kenan her gun adam olduruyorlar geri gelsende su silahlari toplasan

yanıt0
yanıt1
salako:

siz korumanızla geze durun, biz ölürüz

9
8
yanıtYanıtla
Ela:

Rabbim sabır versin iyi anlarım o aileyi bende abimi kayıp ettim

15
0
yanıtYanıtla
Efeler43:

Evet hukuk devleti ve güvenilir ülke diyoruz fakat önüne gelen silahıyla ADAM olmuş ve istediyi gibi istediyi yerde Katliam yapıyor! Artık idam ve mühebbet getirilsin ki piyasada bu tipler kaybolsun

13
0
yanıtYanıtla
Ahmett:

Siyasiler bile belinde ben silahla geziyon derse olacağı bu

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title