Haberler

Kız İsteme Cinayetinde Ölenler Toprağa Verildi

Kız isteme cinayetinde ölenler toprağa verildiSAMSUN - Samsun'un Terme ilçesinde kız isteme cinayetinde ölenler toprağa verildi.

Kız isteme cinayetinde ölenler toprağa verildi

SAMSUN - Samsun'un Terme ilçesinde kız isteme cinayetinde ölenler toprağa verildi.

Olay, Terme ilçesi Evci Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Emine G.isimli kadın bir süre önce eşinden boşandı. 53 yaşındaki İsmet Kır, ailesini alarak Emine G.'yi istemek için teyzesinin evine gitti. İsmet Kır'ın ailesi, annesi olan Narin Y.'den kızlarını oğullarına istedi. Ancak olumsuz cevap alınca cinnet getiren ve kız tarafıyla tartışmaya başlayan İsmet Kır, belinden çıkardığı tabancayla dehşet saçtı. İlk olarak teyzesi Narin Y.'yi boynundan vuran İsmet Kır, ardından Emine G.'ye ateş açtı. Anne ve kızı silahla vuran İsmet Kır daha sonra tabancasıyla kendisini vurarak intihar etti.

Çevredekilerin silah seslerini duyarak jandarmaya haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ekip ve sağlık personeli sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, İsmet Kır ve Emine G.'nin hayatını kaybettiğini tespit etti.

Hayatını kaybeden Emine G. ile intihar eden İsmet Kır, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Emine G. Evci Mahallesi Merkez Cami'de, İsmet Kır ise Gökseki Camisi'nde kılınan cenaze namazların ardından ilçede bulunan aile kabristanlığına defnedildi.

İsmet Kır'ın amcasının oğlu olan Feyzat Kır, "Ben annemin yanına gidiyordum. Bir baktım İsmet yerde yatıyordu. Elindeki tabanca ayağının yanına düşmüştü. Can çekişiyordu. En son jandarmayı ve ambulanslı arayarak haber verdim. İsmet böyle bir şey yapabilecek bir insan değildi. Biz de tam bilmiyoruz. Alacak verecek davası da diyen var, kız meselesi diyen de var" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Samsun Terme Evci 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title