Haberler

Kanlı pusu! Vahşice öldürülüp çukura gömülen çifti, barışma bahanesiyle eve çağırmışlar

Güncelleme:

Kırşehir'de, Osman Çelik ve eşi Vildan İnce'nin öldürülüp dağlık araziye gömülmesine ilişkin gözaltına alınan genç kızın ailesinden 8 kişi tutuklandı. Çiftin, barışma bahanesi ile eve çağırılıp öldürüldüğü ortaya çıktı. Şüphelilerden biri ise ilk ifadesinde Çelik'e önce tecavüz edildiğini sonra bıçaklandığını söyledi.

Vildan İnce ile Osman Çelik'ten 2 gündür haber alamayan yakınları, jandarmaya başvurdu. Çelik'in ailesi, Vildan İnce'nin ilçeye bağlı Bayramözü köyünde yaşayan ailesinden şüphelendiklerini söyledi.

TOPRAĞA GÖMÜLMÜŞ HALDE BULUNDULAR

Bunun üzerine jandarma, köyde çalışma başlattı. Yapılan araştırmada Vildan İnce'nin de kayıp olduğu belirlendi. Jandarmanın araştırmaları sonucunda Osman Çelik ve Vildan İnce'nin cesetleri, Dağbaşı mevkisinde toprağa gömülmüş bulundu. Çelik ve İnce'nin tabanca ile öldürüldükten sonra gömüldüğü belirlendi.

GENÇ KIZIN AİLESİNDEN 8 KİŞİ TUTUKLANDI

Kaman İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, Vildan İnce'nin ailesinden aralarında anne ve babasının da bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler gece boyunca jandarmada ifade verdi. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan 8 kişi sevk edildikleri adliyede tutuklandılar.

BARIŞMAK İÇİN ÇAĞIRMIŞLAR

Öte yandan yapılan incelemede, cinayetin nasıl gerçekleştiği de ortaya çıktı. Buna göre, İnce ailesi 2 ay önce evlenmek için Osman Çelik'e kaçan kızlarını yeniden eve çağırdı. Eve gelen Vildan İnce, ailesi tarafından darp edildi, ardından baskıyla sevgilisini arayıp 'barışma' bahanesi ile eve çağırdı. Barışma ümidiyle eve giden Osman Çelik, burada İnce ailesi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine, Osman Çelik'e önce tecavüz edildi daha sonra Vildan İnce ile bıçaklanıp, tabanca ile vurularak öldürüldü. Ardından iki sevgilinin cenazesi dağlık araziye götürülerek gömüldü.

Kanlı pusu! Vahşice öldürülüp çukura gömülen çifti, barışma bahanesiyle eve çağırmışlar

KÖYÜNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Öte yandan, Ankara Adli Tıp Kurumuna kaldırılan çiftin cenazesi otopsi işlemlerin ardından yakınlarına teslim edildi. Osman Çelik'in cenazesi Kaman ilçesine Çadırlı Hacı Bayram köyünde getirildi. Mezarlıkta kılınan cenaze namazı sırasında, imam Osman Çelik'in öldürülmeden önce koronavirüs testinin pozitif çıktığını belirterek, temaslı olan kişilerin cenaze namazından ayrılmasını istedi. Daha sonra kılınan cenaze namazının ardından Çelik, köy mezarlığında toprağa verildi. Vildan İnce'nin cenazesinin ise Kaman Devlet Hastanesi morgunda bekletildiği öğrenildi.

RESMİ NİKAH KIYMIŞLAR

Öte yandan, vahşice katledilen ve çukura gömülen çiftin resmi nikah kıydıkları öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Jandarma Hisarcık Kaman Haberler

Bakmadan Geçme

Gama Beyin Dalgaları: Ne İşe Yarar ve Nasıl Artırılır? Kabine toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine toplantısı kararları ne zaman açıklanacak, devam ediyor mu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (30)

Haydar:

Kanım çekildi okurken. Bu nasıl bir vahşet. Gün yüzü görmeyin inşallah.

71
1
yanıtYanıtla
mert:

merak etme görmezler haydar kardaş

yanıt11
yanıt0
nsrn:

şimdi bu namussuzlar namuslarını temizledilerini düşünüyorlardır.

44
0
yanıtYanıtla
Mina:

Galba en akilli mantikli yorum olmus.Guya namus temizlediler pislige bak

yanıt8
yanıt0
yani:

sizin gibi anne babalara lanet olsun. . .

36
0
yanıtYanıtla
Derhal:

İki Kişi Birbİrini Sevmiş Nikah Kıymışlar El Öpmeye Gönül Almaya Gitmişler Kızın Ailesi Sorsan Namustan Söz Ederler Ama Adama Tecavüz Etmişler Bu Nasıl İnsanlıktır Yıl 2021 Cehaleté Devam Türkiye

34
0
yanıtYanıtla
y:

bu ne caniliktir iyi hal diye bırakıyorlar artık suç işleyen gerçekten cezalandırılsın yoksa türkiye teksasa döncek zaten durum onun gibi birşey ortalık masumdan çok suçludan geçilmiyor

29
0
yanıtYanıtla
tiriviri:

mutlulugu cok gormusler

28
1
yanıtYanıtla
MANAS:

TECAVÜZ ETMEK DE NE ???

24
0
yanıtYanıtla
mert:

anla işte

yanıt0
yanıt3
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title