Haberler

Kebap Ustası, Evinde Yaktığı Mangal Dumanından Zehirlenerek Öldü

Güncelleme:

Eskişehir'de, kebap ustası olarak çalışan bir kişi, evinde yaktığı mangaldan sızan karbonmonoksit gazından etkilenerek hayatını kaybetti.

Eskişehir'de sabah saatlerinde annesinin evine gittiği belirtilen Emine Balgay, eşi Mehmet Onur Balgay'ı telefonla arayıp ulaşamayınca, Çankaya Mahallesi'nde bulunan evlerine geldi. Dış kapının kilitli olmasından dolayı eve giremeyen Emine Balgay, durumu polis ekiplerine bildirdi.

KAPIYI POLİS AÇTI

Balgay'ın ihbarı üzerine adrese gelen polis ekipleri, evin kapısını açarak içeri girdiklerinde Mehmet Onur Balgay'ı hareketsiz durumda görünce, 112 Acil Servis ekiplerinden yardım talebinde bulundu.

EVİN İÇİNDE YAKTIĞI MANGAL DUMANINDAN ZEHİRLENDİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Balgay'ın evin içinde yakılan mangaldan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybettiğini belirledi. Eşinin ölüm haberini alarak sinir krizi geçiren Emine Balgay'a, olay yerinde bulunan 112 ekipleri müdahale etti.

KEBAP USTASIYDI

Kebap ustası olduğu belirtilen Mehmet Onur Balgay'ın cenazesi, olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi morguna gönderildi.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mehmet Onur Çankaya 3.Sayfa Haberler

Ünlü dondurma markası külahtan para almaya başladı

Ünlü dondurma markası külahtan para almaya başladı

İYİ Parti liderinden Erdoğan-Akşener zirvesine tepki: Görüşmeden haberim yoktu, ben kimsenin memuru değilim

İYİ Parti liderinden Erdoğan-Akşener zirvesine tepki: Görüşmeden haberim yoktu, ben kimsenin memuru değilim

Elazığ Maden'deki evlerin yıkım kararı AK Partili vekille belediye başkanını karşı karşıya getirdi

Elazığ Maden'deki evlerin yıkım kararı AK Partili vekille belediye başkanını karşı karşıya getirdi

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

500

Yorumlar (14)

ERTUĞRUL:

Kılıçdaroğlu soyadını niye değiştirdi?Kılıçdaroğlu’nun söylediği bir şey daha var. Karabulut olan soy isimlerini değiştirmişler. Gerekçe olarak ise “Köyümüzde Karabulut soyisimli yedi aile vardı” diyor. Ama gerçeği daha sonra ağzından kaçırıyor. Dedesinin dedesinin Osmanlı döneminde ünlü bir eşkıya olduğunu söylüyor. 1937 Dersim isyanı Dersim aşiretlerinin tek isyanı değildir. 1847’den itibaren Osmanlı devletine karşı defalarca ayaklanmışlardır. Bunların en zor bastırılanı 1877-78 Osmanlı-Rus sava

26
26
yanıtYanıtla
asd:

kılıçdaroğlunu destekleyen bir adam değilim ancak insan yorum yazmadan araştırır. bir parti tutuluyor ve diğer partiler ve liderleri göz kapalı bilinçsizce eleştiriliyor. adam 7 yaşındayken babası soy isimlerini değiştirmiş. adamın ne günahı var? bunu geçtim diğer parti liderlerini de araştır. bak neler bulacaksın. ülke elden gidiyor. biraz düşün. yazık. . .

yanıt20
yanıt2
Abdulkerim:

Sayın aköküz ertuğrul, haber ne yorumun ne. Bir yerden sana maaş mı ödüyorlar.

yanıt23
yanıt8
caner:

Mubarek Ramazan ayında imansız aktroller iş başında. Yok arkadaş bunlar insana her türlü iftirayı atar yeter ki sahipleri emretsin.

yanıt13
yanıt10
XANAX:

Adana olmadığına siz de şaşırdınız değil mi ?

8
7
yanıtYanıtla
ADANA ASKI:

La bu adanalilar ne cok kisiyi sey ettmis adanalilari unutamiyor her gördügünü adanali adana saniyor ne askmis be adanam millet sana hayran amerikayi görse adana diyor , hani asik olursunda her yöne bakinca sanki askini görürüsün gibi olmusun be adanam vay beeee sen neymisin be adana

yanıt0
yanıt1
ADANA:

her gördügünü adanali adana saniyor ne askmis be adanam millet sana hayran amerikayi görse adana diyor , hani asik olursunda her yöne bakinca sanki askini görürüsün gibi olmusun be adanam vay beeee sen neymisin be adana

yanıt2
yanıt1
.............:

evde mangal yapmak ne zamandan beri çılgınlık oldu

6
6
yanıtYanıtla
sdgsdg:

mangal vb. yapılmamalı alkol alınmamalı

yanıt0
yanıt0
Gerçekleri konuşan Juri üyesi:

ne çılgınlığı kardeşim adam mangal yakmış gaz sızmasından zehirlenmiş attığınız başlığa bir bakın ya

2
4
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title