Haberler

Kazada Ölen Kayra ve Babası Toprağa Verildi

SAMSUN'un Vezirköprü ilçesinde dün akşam meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Nurettin Yıldız (33) ve oğlu Kayra Yıldız'ın (7) cenazeleri toprağa verildi.

SAMSUN'un Vezirköprü ilçesinde dün akşam meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Nurettin Yıldız (33) ve oğlu Kayra Yıldız'ın (7) cenazeleri toprağa verildi. Yıldız'ın eşi ve kızının tedavileri ise devam ediyor.

Kaza, dün akşam saat 21.00 sıralarında Vezirköprü ilçesinde, Samsun-Kastamonu Karayolu'nun 10'uncu kilometresinde meydana geldi. TIR'la çarpışan otomobilin sürücüsü Nurettin Yıldız ile oğlu Kayra Yıldız yaşamını yitirdi, eşi Fatma Yıldız (29) ve kızı Hümeyra Yıldız (5) ağır yaralandı.

Kazada ölen Nurettin Yıldız ile oğlu Kayra Yıldız için memleketleri Havza ilçesindeki Şeyhsafi Camisi'nde ikindi namazı sonrasında cenaze namazı kılındı. Baba ve oğlunun cenazeleri, Şeyhsafi Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildi. Kazada yaralanan sürücünün eşi ve kızının tedavilerinin Vezirköprü İlçe Devlet Hastanesi'nde devam ettiği belirtildi.

- Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Nurettin Yıldız Vezirköprü Samsun 3. Sayfa Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title