Haberler

Mahkemelik olan aileler, adliye önünde tekme ve yumruklarla birbirine girdi

Güncelleme:

İstanbul'da mahkemelik olan 2 aile adliyenin önünde karşı karşıya geldi. Taraflar, tekme ve yumruklarla birbirine saldırırken güvenlik görevlileri ve polis kavga edenleri ayırmak için uzun süre uğraştı.

İstanbul'da 2 aile arasında çıkan anlaşmazlık mahkemeye taşındı. ancak bu defa da taraflar adliye önünde karşılaşınca olanlar oldu. Taraflar, acımadan birbirine saldırırken kavgaya kadınların da karıştığı görüldü. Yaşanan o anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

POLİS, KAVGAYI AYIRMAKTA ZORLANDI

Olay, dün öğle saatlerinde Kartal Anadolu Adalet Sarayı'nda meydana geldi. İddiaya göre iki aile arasında çıkan anlaşmazlık nedeniyle konu mahkemeye taşındı. Görülen dava sonrası adliye önünde karşılaşan iki aile arasında sözlü tartışma çıktı. Tartışmanın alevlenerek büyümesiyle taraflar arasında tekme ve yumruklar havada uçuştu. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafları ayırmaya çalıştı ancak bu hiç kolay olmadı.

KAVGAYA KADINLAR DA DAHİL OLDU

Bir süre sonra olaya kadınların da karıştığı görüldü. Saç saça baş başa birbirine saldıran kadınların yere düştüğü görüldü. Çevredeki güvenlik güçleri ve vatandaşın uzun uğraşları sonucu olay güçlükle yatıştırıldı. Hareketli dakikalardan geri bu görüntüler kaldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Anadolu Adalet Sarayı Cep Telefonu İstanbul Kavga Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Erkan Arslan:

Dayak Sonrasi Mahkemede Ebeediyen Bitmistir

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title