Haberler

Kartal'da 150 bin liralık motosiklet hırsızlığı kamerada

Güncelleme:

Kartal'da 150 bin liralık motosiklet hırsızlığı kamerada Kartal'da lüks motosiklet vurgunu, mahalleliyi ayağa kaldırdı Kartal'da iki şüpheli tarafından kısa süre arayla toplamda 150 bin lira değerindeki lüks motosikletlerinin çalındığını belirten mahalle sakinleri yaşanan hırsızlık...

Kartal'da 150 bin liralık motosiklet hırsızlığı kamerada

Kartal'da lüks motosiklet vurgunu, mahalleliyi ayağa kaldırdı

İSTANBUL - Kartal'da iki şüpheli tarafından kısa süre arayla toplamda 150 bin lira değerindeki lüks motosikletlerinin çalındığını belirten mahalle sakinleri yaşanan hırsızlık olaylarının artması sonrası adeta isyan etti. Çevrede 1 ayda 20 motosikletin çalındığını belirten vatandaşların tepkisine neden olan hırsızlık anları ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi'nde gece saat 03.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, gece ilerleyen saatlerde bir motosiklet üzerinde sokağa giriş yapan kasklı iki şahıs, lüks motosikletin bulunduğu alana doğru hareket etti. Apartman bahçesinde park halinde olan motosikletin direksiyon kilidini kıran şüpheliler, yaklaşık 80 bin lira değerindeki motosikleti sürüyerek hızla olay yerinden uzaklaştı. Yaşanan hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansırken, mahalle sakinleri ise son 1 ay içerisinde 20 motosikletin çalındığını belirterek yaşanan duruma tepki gösterdi.

"Çete olduklarını düşünüyorum"

Motosikleti çalınan mağdurlardan Adem E., "Motosiklet hırsızları önce gelip kilidi patlatıyor. Sonrasında olay yerinden ayrılıp yaklaşık 10 dakika sonra geldiklerinde ise motosikleti çalarak uzaklaşıyor. Buralarda 1 ay içerisinde 20 motosiklet çalındı. Yakın çevremizde meydana gelen hırsızlık olayları sonrası güvenlik kameralarına baktığımızda da hırsızların aynı kişiler olduğu anlaşılıyor" dedi.

Diğer bir hırsızlık mağduru Yusuf Güler ise, "Gece ilerleyen saatlerde evimin bahçesine giren iki kişi önce motosikletin direksiyon kilidini kırıyor sonra iterek götürüyorlar. Bu olayı iki kişi gerçekleştiriyor. Buralarda onlarca motosiklet bu şekilde çalınıyor. Bunların bir çete olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Motosiklet Cevizli 3. Sayfa Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title