Haberler

Karısını 9 Yerinden Bıçaklayan Tekin: "Amacım Yuvamı Kurtarmaktı"

Bolu’da, kendisinden boşanmak isteyen eşini 9 yerinden bıçaklayarak yaralayan Umut Tekin, mahkemede verdiği ifadesinde amacının yuvasını kurtarmak olduğunu söyledi.

Bolu'da, kendisinden boşanmak isteyen eşini 9 yerinden bıçaklayarak yaralayan Umut Tekin, mahkemede verdiği ifadesinde amacının yuvasını kurtarmak olduğunu söyledi.

Olay, geçtiğimiz yıl Ekim ayında Sümer Mahallesi Saka Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, berberlik yaptığı öğrenilen Umut Tekin isimli şahıs, eşi Sevim Tekin'i evinden çıktığı sırada sokak ortasında durdurdu. Karısıyla bir süre tartışan Umut Tekin, daha sonra yanında bulunan bıçağı çıkararak eşini 9 kez bıçakladı.

Kanlar içinde kalan Sevim Tekin, komşularının ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ağır yaralı hastaneye götürüldü.

Eşini bıçakladıktan sonra kaçan Umut Tekin ise, kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Tekin, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bolu Ağır Ceza Mahkemesi'nde "kasten öldürmeye teşebbüs" suçlamasıyla tutuklu yargılanan Umut Tekin, bugün ilk kez hakim karşısına çıktı. Duruşmaya, eşi tarafından 9 kez bıçaklanan Sevim Tekin de katıldı.

Mahkemede ifade veren sanık Umut Tekin, eşinin maddi sıkıntılar yüzünden boşanmak istediğini ve kendisinin de kabul etmek zorunda kaldığını belirterek, yaşanan olayla ilgili, "Amacım eşimi öldürmek ya da yaralamak değildi. Amacım yuvamı kurtarmaktı. Eşimde böbrek büyümesi hastalığı vardı. Onun için her şeyi yaptım. Ankara'da hastaneye yattığında tüm mal varlığım ile destek olmaya çalıştım. Bir şahıs tarafından dolandırılmıştım ve bu şahıs beni tehdit ediyordu. Yanımda ki bıçağı da bu yüzden taşıyordum. O gün çocuğumun okuluna gittiğimde bir arkadaşının "senin baban ile annen ayrı mı? Senin baban var mı? diye sorduğunu ve çocuğumun ağladığını gördüm. Daha sonra eşimin yanına giderek bu konuyu konuşmak istedim. Çocuğu görmek için evden çıkacağını biliyordum. Evden çıkınca yanına gidip konuşmak istediğimi söyledim. O da konuşmak istemediğini söyleyip, beni itti. Ardından da 'Şerefsiz' diyerek hakaret etti. Ondan sonra olanları doğru düzgün hatırlamıyorum. Evime döndüğümde bir polis tanıdığıma olanları anlatıp beni polise götürmesini söyledim. Gidip teslim oldum. Yaptıklarımdan dolayı çok pişmanım" şeklinde konuştu.

"Karaciğerim parçalandı, akciğerim söndü"

Sanık Umut Tekin'in ardından konuşan eşi Sevim Tekin ise, hala boşanamadıklarını ve eşinin kendisine ve çocuklarına sürekli şiddet uyguladığını ifade ederek, Umut Tekin'in akrabaları tarafından da defalarca böyle bir olayın yaşanabileceğine yönelik uyarılar aldığını söyledi.

Sevim Tekin, "Olay günü ben çocuğuma öğle vakti yemek götürmek için çıktım. Evden çıkarken zaten onun kaldırımda oturduğunu fark ettim. Bana 'Yanıma gel' dedi. Akrabaları daha önceden beni arayarak 'Seni öldürecekmiş. Tek dolaşma' diyerek uyarmıştı ama ben onun bunu yapacağını düşünmüyordum. Önüme geçti ve kolumdan tuttu. Bana 'Seni öldürmeye geldim. Seni yaşatmayacağım' deyip bıçağı karnıma sapladı. Ben yere düştüm ve 8 darbe daha aldım. Karaciğerim parçalandı ve akciğerim söndü. Olayı gören komşularımız aşağı koştu. Onları görünce kaçtı. Şikayetçiyim ve cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

Duruşma, Sevim Tekin'i arayarak uyaran Umut Tekin'in akrabası Müşerref Yılmaz'ın dinlenmesi için 22 Kasım 2018 tarihine ertelendi. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sevim Tekin Umut Tekin Bolu 3.Sayfa Haberler

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Bakmadan Geçme

24 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 24 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 23 Mayıs Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 23 Mayıs Perşembe 2024? #128250 Çorum'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! Çorum'da deprem şiddeti kaç, merkez üssü neresi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 34. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik başvuru nasıl olur? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Eyvah Eyvah 2 konusu nedir? Eyvah Eyvah 2 oyuncuları ve Eyvah Eyvah 2 özeti! Eyvah Eyvah 2 nerede çekildi, konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Eyvah Eyvah 2 hangi il ve ilçede çekildi? Ali Koç'un yönetim kurulu listesi belli oldu! Yönetimde Acun Ilıcalı var mı? ÖSYM YKS 2024 sınav giriş belgeleri erişime açıldı! YKS YER SORGULAMA EKRANI
Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title