Haberler

Karikatürist Ertan Aydın Son Yolculuğuna Uğurlandı

Manisa’nın Salihli ilçesindeki feci kazada hayatını kaybeden Karikatürist Ertan Aydın (51) ve emlakçı Erhan Adıgüzel (39) son yolculuklarına uğurlandı.

Manisa'nın Salihli ilçesindeki feci kazada hayatını kaybeden Karikatürist Ertan Aydın (51) ve emlakçı Erhan Adıgüzel (39) son yolculuklarına uğurlandı.

Bir dönem ulusal bir gazetede çalışmaları yer alan karikatürist Ertan Aydın, Küçük İmam Camisi'nde, 2 çocuk babası emlakçı Erhan Adıgüzel ise Çarşı Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlığa gözyaşları arasında defnedildi. Aydın ve Adıgüzel'in cenaze namazına ise CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel ile Meslektaşları, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Kaza, 23 Kasım sabaha karşı İzmir-Ankara Karayolu, Durasallı Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Kula'dan Salihli yönüne giden 39 yaşındaki emlakçı Erhan Adıgüzel yönetimindeki 45 SA 3777 plakalı otomobilin direksiyon kontrolünü kaybederek karşı şeride geçmesi sonucu 60 yaşındaki Mehmet Sait Eroltu yönetimindeki 35 HC 0246 plakalı TIR ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Erhan Adıgüzel ile yanındaki 51 yaşındaki karikatürist Ertan Aydın kaza yerinde hayatını kaybetmişti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ertan Aydın Salihli 3.Sayfa Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title