Haberler

Karabük'te çıkan yangın büyümeden söndürüldü

Güncelleme:

Karabük'te, TCDD'ye ait deponun çatısında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü. Safranbolu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ise bir kişi yaralandı. Ayrıca, Cumayanı köyünde çıkan yangın da itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Karabük'te, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryollarına (TCDD) ait deponun çatısında çıkan yangın büyümeden söndürüldü.

Bayır Mahallesi'ndeki TCDD'ye ait deponun çatısında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Alevleri fark eden çalışanlar, durumu polis ve itfaiyeye bildirdi.

Olay yerine gelen Karabük Belediyesi itfaiye ekipleri yangını büyümeden söndürdü.

Trafik kazalarında 2 kişi yaralandı

Safranbolu ilçesinde otomobille çarpışan hafif ticari araçtaki yolcu yaralandı.

Karabük-Kastamonu kara yolunda seyreden T.A. idaresindeki 34 DNM 750 plakalı otomobil, Toprakcuma köyü yakınlarında Ş.B. yönetimindeki 09 ADB 313 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.

Kazada hafif ticari araçtaki yolcu M.B. yaralandı. İhbarın ardından kaza yerine sağlık, polis ve jandarma ekibi sevk edildi.

Yaralı M.B, ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Karabük-Ankara kara yolunda meydana gelen başka kazada ise H.Ş'nin kullandığı 78 M 4030 plakalı minibüs, N.E. idaresindeki 37 BB 161 plakalı motosikletle çarpıştı.

Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü, ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Öte yandan, merkeze bağlı Cumayanı köyünde otluk alanda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Safranbolu İtfaiye Karabük Tcdd 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title