Haberler

Kamyonetin Çarptığı Kamyon Şarampole Yuvarlandı: 1 Ölü, 6 Yaralı

Kamyonetin çarptığı kamyon şarampole yuvarlandı: 1 ölü, 6 yaralı HATAY - Hatay'ın Hassa ilçesinde kamyon ve kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 'ü çocuk 6 kişi yaralandı.

Kamyonetin çarptığı kamyon şarampole yuvarlandı: 1 ölü, 6 yaralı

HATAY - Hatay'ın Hassa ilçesinde kamyon ve kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 'ü çocuk 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Hatay'dan Gaziantep istikametine giden Süleyman Topal idaresindeki 31 N 4220 plakalı kamyon, 27 SC 318 plakalı bir kamyonetin arkadan çarpmasının ardından şarampole yuvarlandı. Kazada kamyon sürücü kamyon içerisinde sıkışarak can verdi, kamyonet içerisinde bulunan 4'ü çocuk 6 kişi yaralandı.

Kaza sonrası çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulanslarla 4'ü çocuk 6 kişi Hassa ve Kırıkhan Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Araçta sıkışan kamyon sürücünün cesedi de yapılan çalışmanın ardından çıkartılarak hastane morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Süleyman Topal Gaziantep Hassa 3.Sayfa Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title