Haberler

Duvara çarparak durabilen otobüsün şoförü: Kaza yaptığımın farkına varamadım

Güncelleme:

İstanbul'da görev yapan bir otobüs şoförü, hakimiyetini kaybederek önce kaldırıma çıktı sonra duvara çarptı. Otobüs şoförü, olay anında tansiyonunun düştüğünü ve bu sebeple kaza yaptığının farkına varmadığını söyleyerek kendini savundu.

İstanbul Kağıthane'de şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle özel halk otobüsü kaldırıma çıkarak duvara çarptı. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, otobüs şoförü ''Bir anda tansiyonum düştü. Kaza yaptığımın bile farkına varamadım.'' dedi.

KİMSE YARALANMADI

Kağıthane İmrahor Caddesi üzerinde saat 08.45 sıralarında meydana gelen kazada, Osman Türkmen'in kullandığı Hamidiye Mahallesi - Eminönü seferini yapan özel halk otobüsü kontrolden çıkıp önce kaldırıma çıktı ardından duvara çarptıktan sonra durabildi. Halk otobüsünün kaza yaptığını gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Şans eseri kazada yaralanan olmazken yolcuların panik yaşadığı öğrenildi. Otobüs içindeki yolcular başka bir otobüse aktarıldı.

Duvara çarparak durabilen otobüsün şoförü: Kaza yaptığımın farkına varamadım

''TANSİYONUM DÜŞTÜ, KAZAYI FARK ETMEDİM''

Tansiyonu düştüğünü için direksiyon hakimiyetini kaybettiğini belirten şoför Osman Türkmen, ''Bir anda tansiyonum düştü. Kaza yaptığımın bile farkına varamadım. Otobüsün içinde yolcularım vardı, Allah'a şükür onlara bir şey olmadı. Sağlık ekipleri geldi, tansiyonuma baktı. Şu an için iyiyim.'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kağıthane Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500

Yorumlar (4)

maske:

Geçmiş olsun dayı kaza ve kader bizler için var canın sağolsun

7
2
yanıtYanıtla
ADAM:

okeye dönüyormuş

2
4
yanıtYanıtla
dedektif:

ayak yapıyor olabilir dikkatsizlik yyada telefonla falan oynayıp araştırmak gerek bunların sürüşü sürüş değil çogunun

1
3
yanıtYanıtla
nkk:

gercek bence tansiyon kötü bir sey, benzer bir olayda arkadas Allahtan frenledi ve arabayi bana verdi devam sürmek icin.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title