Haberler

Kadir Şeker'in babası "gizli tanık" haberlerine isyan etti: Suç duyurusunda bulunacağım

Güncelleme:

Dün gündeme gelen haberde, Kadir Şeker'in ölümüne sebep olduğu Özgür Duran'ın annesi Mübeyyen Güner Dalkılıç'ın gizli kalması gereken tanık ile görüştürüldüğü ve Şeker'in uyuşturucu kullandığı ileri sürülmüştü. Kadir'in babası Cengiz Şeker, oğluna iftira attıklarını söyleyerek suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

Konya'da sevgilisi Ayşe Dırla'yı (35) dövdüğü öne sürülen Özgür Duran'a (32) engel olmak isterken kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle 12,5 yıl hapse çarptırılan Kadir Şeker'in (20) yargılandığı davanın son duruşmasının ardından ortaya çıkan gizli tanığın ölen Özgür Duran'ın annesi Mübeyyen Güner Dalkılıç'a ulaştığı öne sürüldü.

'GİZLİ TANIĞIN İFADESİ OLAYI BAMBAŞKA BİR BOYUTA TAŞIYACAK"

Dalkılıç, tanığın "Özgür Duran'ın uyuşturucu sattırmadığını ve satışa karşı çıktığı için öldürüldüğünü, Kadir Şeker uyuşturucu kullanıyor ve uyuşturucu alırken görenler var" dediğini söyledi. Ailenin avukatı Metehan Uluman, gizli tanık ifade verdikten sonra Kadir Şeker dosyasının bambaşka bir hal alacağını söyledi.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK

Bu habere Kadir Şeker'in babası Cengiz Şeker'den tepki geldi. Halk TV'yekonuşan baba Şeker, suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

"KADİR'İN SUÇSUZ OLDUĞUNA ADALET DE KARAR VERECEK"

Ortada kasten öldürme olmadığını söyleyen baba Şeker, "Üst mahkemenin bu kararı düzelteceğini umuyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve birçok ismin bu dosya ile ilgili açıklamalarda bulunduğunu söyleyen baba Cengiz Şeker, "Oğlum masum biri. Okuldan çıkarken bir kadının darbedildiğini görüyor. Sonrasında da bu olay gerçekleşiyor. Oğlumun bunu kasten yaptığını söylediler. Ama ortada bir kasıt yok. Yine kiralık katil dediler. Onun için suç duyurusunda bulunduk. Bu ifadeler için de suç duyurusunda bulunuruz. Kadir'in suçsuz olduğuna adalet de karar verecektir" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Kadir şeker Konya Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title